2024/01/05

FESTA CAP D'ANY

Ara si que si, ens vestim de gala absoluta, de negre i amb una cerveseta en la mà per a pegar una ullada al 2023 que anem deixant enrerre. Anem a recordar a totes les bandes i especials que hem fet al llarg de l'any. Quasi 3 hores que ens va molt be per entrar com cal al 2024!!!
Per a totes aquestes bandes que han segut tan amables...
MOLTES GRACIES
MUCHAS GRACIAS
ESKERRIK ASKO
ONTZETTEND BEDANKT
I per supost per a tots VOSALTRES que ens escolteu i aguanteu, que vos mola Santuari, i que de tant en tant vos podem "descobrir" una bandasa. Mireu com sempre diguem, açò ho fem per una simple, molt simple raó, fem Santuari perquè ens encanta, gaudim de cada programa amb un humil i menut recolzament a l'escena valenciana i arreu d'Espanya.
Volem enviar-vos una abraçada ben forta per estar amb nosaltres.
L'any que ve més...
More i l'Irlandés.
Han sonat al Santu 2023:
Sentenced, Malditeria, Angelus Apatrida, Hamlet, Especial Gazpatxo Rock Festival, Under Cold Sun, Dawn of Extinction, Legion, Desastre, Zarpa, Badana, Ktulu, Crim, Apotropaico, Nomera, Killus, Strons, O'Funk'Illo, Ciconia, Pendej0, Cienfuegos, Kelo Almiñana, Cuerdas de Acero, Chaos Before Gea, Twin Forest, Death & Legacy, Siroll, Rosebad, Especial Leyendas del Rock, Especial Rabo Lagartija, Especial Balears Helevorn, Especial Castelló El Último ke Zierre, Hellvetics, Dry River, Vulgar Chaos, Orphans of Piety, Gola de Llop, Especial Under Fest Asqueiot, Aeolian, Vorttex, Vaire, Electrikeel, Zarpa i Cançó Nadalenca
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per ser part d'aquest lloc