2024/01/28

ENTREVISTA A SINAIA

Vinga va! continuem camí, i aquesta setmana vos proposem conèixer o revisitar a una bandassa de primera, una banda amb personalitat pròpia. Per nosaltres un honor poder parlar amb Sinaia, i ho fem amb el seu cantant, Ivo!!! Tenen el dia 3 de Febrer un concert ben a prop, al MareaRock, i damunt estaran acompanyats per un grup boníssim de casa, els Halo Metal Band.

 https://www.sinaiarock.com/

https://www.facebook.com/Sinaiaoficial 

 

 

Sonen al Santu:  Proudz, Koma, Ainda Nao, Entrevista a Sinaia, Sinaia, Esbarzer, Gayola, Rotting Christ, The Art Of Butchery, Red Face, Venus i Korkut.


2024/01/20

ENTREVISTA A SERAFIN MENDOZA

Entrevista amb el gran guitarriste Serafin Mendoza!!! Ens torna a visitar al Santuari un músic que sense voler ser exemple de ningú té tot per a servir de camí als demés i que no para!!!
Recordem que tant José Rubio com ell, mateix Serafin Mendoza, estaran tocant als propers:
1 de Març al Pub Darkness - Sedaví
2 de Març al Rebeldia Blues Bar de Dènia

Sonen al Santu:
Aphonnic, Zevo, Trading Aces, Llamando a Julia, Hermetica, Gumo Testugo, Gorka Urbizu, Entrevista a Serafin Mendonza, Serafin Mendoza, Drown in Sulphur, Foscor i Metallica.


2024/01/15

ENTREVISTA A APOTROPAICO

Ara ja si que anem amb el primer programa normal del 24 i comptem amb l'entrevista a una banda important per a nosaltres com són els eivissencs Apotropaico, més en concretament xarrem amb Ivan Tamarit, guitarra, i guitarra valenciana, pq ell ve de la Pobla de Vallbona!!!

I mireu perquè arranquem amb sintonia... be More be!!! és perfecta de Broken-Sentenced!!!

Sonen a Santu: Hadadanza, Jose Rubio, The Violet Cluster, Entrevista a Apotropaico, Apotropaico, Peyote Brujo, Hamlet i The Hellacopters.
 
 
 

2024/01/12

ESPECIAL SENTENCED

Donem moviment al nou any amb un especial monogràfic a la banda de Oulu, Finlàndia, Sentenced
Fa molts anys la nostra música de portada de cada programa era precisament d'ells, i es que és un gust total tornar a revisitar-los per adonar-se de que no van ser més grans perquè és impossible.
Fem repàs i camí de tota la seua trajectòria.
 
 

2024/01/05

FESTA CAP D'ANY

Ara si que si, ens vestim de gala absoluta, de negre i amb una cerveseta en la mà per a pegar una ullada al 2023 que anem deixant enrerre. Anem a recordar a totes les bandes i especials que hem fet al llarg de l'any. Quasi 3 hores que ens va molt be per entrar com cal al 2024!!!
Per a totes aquestes bandes que han segut tan amables...
MOLTES GRACIES
MUCHAS GRACIAS
ESKERRIK ASKO
ONTZETTEND BEDANKT
I per supost per a tots VOSALTRES que ens escolteu i aguanteu, que vos mola Santuari, i que de tant en tant vos podem "descobrir" una bandasa. Mireu com sempre diguem, açò ho fem per una simple, molt simple raó, fem Santuari perquè ens encanta, gaudim de cada programa amb un humil i menut recolzament a l'escena valenciana i arreu d'Espanya.
Volem enviar-vos una abraçada ben forta per estar amb nosaltres.
L'any que ve més...
More i l'Irlandés.
Han sonat al Santu 2023:
Sentenced, Malditeria, Angelus Apatrida, Hamlet, Especial Gazpatxo Rock Festival, Under Cold Sun, Dawn of Extinction, Legion, Desastre, Zarpa, Badana, Ktulu, Crim, Apotropaico, Nomera, Killus, Strons, O'Funk'Illo, Ciconia, Pendej0, Cienfuegos, Kelo Almiñana, Cuerdas de Acero, Chaos Before Gea, Twin Forest, Death & Legacy, Siroll, Rosebad, Especial Leyendas del Rock, Especial Rabo Lagartija, Especial Balears Helevorn, Especial Castelló El Último ke Zierre, Hellvetics, Dry River, Vulgar Chaos, Orphans of Piety, Gola de Llop, Especial Under Fest Asqueiot, Aeolian, Vorttex, Vaire, Electrikeel, Zarpa i Cançó Nadalenca