2024/09/22

ENTREVISTA A STRONS

Segon pas de la nova temporada 24/25 i ho emprenem amb una companyia inmillorable, entrevista amb els Strons, si els nostres veins de la Rivera que venen a presentar-nos el nou disc "Criat en un Canyar". Són una penya que fan cançons molt marxoses, en valencià i amb tota la qüalitat. A vore si finalment poden vindre a la Fira.... Parlem amb Xavi, Eric, Alex i Juanki de forma directa i també amb Pablo de forma remota.
 
 


 

2024/09/15

ENTREVISTA A ERASO!

 

Ja anavem avisant... Arranca una nova temporada de Santuari!!! Conexeu el format, com es fa, i per tant arranca altra volta. Fixeu-se la primera entrevista, ho fem amb ERASO! que durant el 24 i 25 faran, tal i com expliquen ells, la part final del camí. Aquest adeu de la banda de Zarautz ve amb l'últim disc que és una meravella de dalt a baix "Azken Batean". Parlem amb Sertx veus i guitarra.
 

Sonen al Santu:Strons, La Inquisición, Futuro Primitivo, Total Death, Entrevista a Eraso!, Eraso!, Pez Negro Oficial, Le Mur, Al final solo habrá Cenizas, SOA
 

2024/09/07

ESPECIAL TANKARD

I per tancar el que ens referim la temporada d'estiu anirem de la mà i amb cervesa en l'altra, com deiem de la mà dels alemays Tankard. Ja era el moment de fer un especial recorrent els seus discos al llarg dels anys. Ving va, agarrat un parell de birres que anem amb els Kings of Beer!!!

 


2024/09/03

ESPECIAL PRIMERS ANYS 3/3

3/3 ara ja podem dir que tanquem els tres especials d'Agost, com ja sabeu hem tornat a fer la primeríssima part del nostre camí, recordant les primeres cançons que ens van agarrar i no despendres del rock i metal. A la fi, han segut 36 grups els que han passat als especials.
Vols pegar una volteta pels primers 90?
Però atenció, que la setmana fem un programa dedicat als grans birreros Tankard...