2024/07/27

PROGRAMA 26 DE JULIOL (ÚLTIM DE LA TEMPORADA)

Entreu dins del Santuari, entreu que fa molta calor i ací s'està fresquet. Dir que podem parlar que aquest és l'últim programa de la temporada. Un programa variat a més no poder i recordar-vos que la setmana que ve tindrem un especial del Leyendas del Rock 2024, però això serà la setmana que ve.
 
Donar-vos les gràcies més profundes per seguir Santuari al llarg de la temporada.
 
Sonen al Santu: Darmage, Urtz, Txatar, Vegralt, Metal Mareny, Juan Elias Diez, Vulgar Chaos, Zunz, Robert Rodrigo, Bajoqueta Rock i Insomnium.


2024/07/21

ENTREVISTA A ZARPA

Va passant Juliol i s'apropa cada volta més el nostre benvolgut Leyendas del Rock, com sabeu del 7 al 10 d'Agost a Villena. I clar, què millor que comptar amb un dels seus protagonistes al programa, parlem de nou amb Vicente Feijjoo Zarpa. Ells estaran el divendres 9 a les 19:30h i anem a conèixer l'últim hora dels valencians i també altres festis on estaran presents.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063706443403&locale=es_ES


Sonen al Santu: Stereozone, Punk Sailor, The Mesinfots, Kelo Almiñana, Ratizidas, Entrevista a Zarpa, Zarpa, Elizabeltz, Astray Valley, Vatican Spectrum, Behemoth, Wormed, 4 Bajo Zero i Eraso! 

2024/07/19

ENTREVISTA A ZUNZ

Aquesta setmana obrim les portes de nou i fem entrevista a una banda que ens mola molt, venen d'Alzira i responen al nom de Zunz. Què fan? Industrial, stoner i space-rock, així és com es defineixen. Al gra! Han tret recentment un EP anomenat "Electric Sheeps", compte quatre temes molt bons que vos els recomanem. Estan amb nosaltres per l'entrevista Borja (guitarra) i Sergio (Bateria + sintetitzadors + samples).

https://zunz.bandcamp.com/album/electric-sheeps 

 

Sonen al Santu: Attica, Siroll, Diabolika, Blind Guardian, Entrevista a Zunz, Zunz, Lisabö, Destral, Cochambre, Mordala, Cemetery Skyline i Rage.

 

2024/07/14

ROCK ARENA 2024 (SAN FULGENCIO)

Nova edició d'aquest magnífic festival d'una jornada totalment gratuït. On tenen com sempre cura de tindre representació de estils ben diferents. 

Té lloc a la localitat alacantina de San Fulgencio, i per els qui ja haveu estat anteriorment, dir que enguany es celebra al poble, al Teatro Cardenal Belluga.

Bandes presents: Elizabeltz, Dhaliax, Daeria, Opera Magna, O'Funkillo, Obus i Ankhara.

Allà que anirem! Rock Arena!



2024/07/12

ENTREVISTA A KORKUT

Fem cada setmana un programa on integrem entrevistes diverses i amb grups de qüalitat. Anem com ja fa temps dient-vos que són els Korkut qui protagonitzen aquesta setmana amb un disc molt recomanable anomenat "Panspermia". Venen de Irún, fan música instrumental i comptem amb Javi (baix), Mikel (guitarra), Joseba (teclat) i Josu (bateria). A gaudir!

https://www.facebook.com/korkutirun/ 

 


Sonen a Santu: Hellvetics, Siroll, Noisedrome, Sujeto K, Bellako, Entrevista a Korkut, Korkut, Sons of Cult, Robert Rodrigo, Pearl Jam, Aposento i Urgila.