2024/06/30

ENTREVISTA A SUJETO K

"Amor y Pogos vol1" és com han anomenat el retorn a forma de EP dels magnífics Sujeto K, una formació que després de deu anys han tornat per demostrar de nou que són referent a València, parlem amb Jose, guitarriste dels Sujeto. És una entrevista que ens ha il.lusionat especialment, tot i que i hem de dir-ho la qüalitat del sò no està a la altura de l'ocasió. Bé, el dit, torneu als braços dels Sujeto K o en tot cas descrobiu a la banda metalera amb més marxa!


Sonen al Santu: Sinkope, Vorago, Monos de Chocolate, Alerta, Entrevista a Sujeto K, Sujeto K, Dimmu Borgir, Blasteroid, Golgotha i Altar del Holocausto.

 

 



2024/06/23

ENTREVISTA A BLAZE OUT

Deixem constància de una nova entrega de Santu. Què millor que refrescar-se amb un grapat de bones bandes? A més anem de la mà de Carles Comas, baixista de la banda de Barcelona Blaze Out, una banda que acaba de publicar un tema nou anomenat "Dogfight", el principi de un nou treball. Els Blaze Out ho tenen tot per ser una banda top i damunt ja voreu que de pm són.

https://www.youtube.com/watch?v=_yApnGNM8iE


Sonen al Santu: Eraso!, Injector, Reaktion, ReDimoni, Entrevista a Blaze Out, Blaze Out, Death&Legacy, Korkut, Cavan, El Agente Naranja, In Vain i Amon Amarth

2024/06/18

ENTREVISTA A ELIZABELTZ

Ja si! Ara ja podem dir que ens hem endinsat com cal amb "Alabaren", l'últim disc dels vascs Elizabeltz. Un disc molt dens amb un aire pagà que ens mola molt. Estaran presents el 20 de Juliol a San Fulgencio (Alacant) al Rock Arena. Parlem amb el cantant de la banda de Bermeo, Sergio Meaurio, i és que hi han entrevistes que no es pot estar més a gust. Vos recomanem per supost aquest gran treball dels Elizabeltz.

 https://elizabeltz.bandcamp.com/album/alabaren


Sonen al Santu: Astral Experience, Badana, Zunz, Strons, Entrevista a Elizabeltz, Elizabeltz, Corvus V, Flitter, Aphonnic i Christ Denied. 


2024/06/09

ENTREVISTA A HOLYCIDE

Anem amb la primera entrega de l'any de la trilogia de Vicent Payà al 2024, els Holycide que han publicat un disc molt esperat, "Towards Idiocrazy". Velocitat i contundència de la bona és el que anem a trovar al llarg d'un disc que recomanem i que ara podem tindre l'entrevista amb Vicent per a que ens conte. Les altres dos parts pendents no són altres que Golgotha i Sons of Cult. Però ara centrem les nostres ments als Holycide del seu capità Dave Rotten. Tot açò i més a la nova entrega de Santu.

https://holycide.bandcamp.com/album/towards-idiocracy

Sonen al Santu: Vorttex, The Violet Cluster, Sujeto K, Entrevista a Holycide, Holycide, Twin Forest, Knives, LUDE, Vhäldemar i Evil Impulse.

 

 

2024/06/02

ENTREVISTA A SOA

Ens tanquem de nou al nostre Santuari per escoltar la música que ens agrada. Vos posem damunt de la taula més bandes en aquesta edició. Atenció perquè tenim amb nosaltres els Soa, una meravellosa sorpresa el seu discàs "Suari So" que ens ha deixat totalment flipats. Parlem amb Aitor Sagarmendi (baix) i Jon  Joseba Azpiazu (guitarra).  Per tot això, moltissima concentració amb la banda de Mutriku.

https://soamusikaz.bandcamp.com/album/suari-so

Sonen al Santu: Zunz, Keldark, Mordala, Elizabeltz, Entrevista a Soa, Soa, Korkut, Cemetery Skyline, Ni Por Favor Ni Ostias, Murlach, Eveth i Apotropaico.