2024/04/27

ENTREVISTA A KOMA

Vos posem l'última entrega amb una entrevista molt guapa, parlem amb Rafa Redín, baixiste de atenció els Koma. Una passada passar un temps amb ell per a parlar del recent disc de la banda de Navarra anomenat "Una ligera mejoría antes de la muerte".

Que no pare la bona música!
 
 
Sonen al Santu: Ratizidas, Vértize, PI L.T, Eraso!. Entrevista a Koma, Koma, Lèpoka, Destral, Nemaind, Nafra, Kobra Paige, Vorttex i Pez Negro.
 

2024/04/23

ENTREVISTA A ANNE O

És moment de fer-vos una proposta nova i diferent. Al programa d'asquesta setmana ens visita Anne O, al llarg de la seua carrera han fet camí per diferent estils, sempre fent el que sentien. Recentment han publicat un disc que ens ha captat l'atenció, es diu "Metatrón" i t'impulsa a una atmósfera cargada de música contundent i plena de detalls a la música i al missatge. Parlem amb Jorge Barberà, baixiste de la banda valenciana.

 


 https://www.youtube.com/watch?v=Lyc7bHlo0lA&t=742s

Sonen al Santuari: Badana, Evadne, Guilles, Entrevista Anne O, Anne O, Nirvana, Rotting Christ, Sujeto K, Rival Sons i Alterade.

2024/04/07

ENTREVISTA A EVIL IMPULSE

Allà anem amb altra entrega de Santu. Com sempre vos donem les gràcies per el vostre interés amb el programa, i que millor que oferir-vos aquesta setmana un plat inmillorable. Entrevista amb els nostres benvolguts Evil Impulse. De nou parlem amb Antonio Ramírez, cantant de la banda de Ciudad Real. Pepinas que han publicat, nou disc homònim que ens ha deixat flipats.

Sonen al Santu: The Capaces, Pez Negro, Void's Legion, Cienfuegos, Entrevista a Evil Impulse, Evil Impulse, Korpiklaani, Elizabeltz, The Quill i Curly Mane.