2023/11/26

PROGRAMA 24 NOVEMBRE

Amb lapsus inclòs que fa retrasar l'entrevista de la setmana a desembre, aprofitarem per posar molta música durant 80 minuts. Ací vos anticipem les bandes que ens aconpanyen i anem a tindre tota la diversitat d'estils que solem presentar-vos setmana a setmana.

Sonen a Santu: Cienfuegos, Las Sexpeares, Vaire, Gayola, PNUK, Exodia, Razón de Odio, Herra, Empire of Disease, Sundies, Aeolian, Astral Experience, Hyperia i Silence iz Mine.


2023/11/19

ENTREVISTA A VORTTEX

Tornem a la FM i Ivoox altra setmana amb la companyia magnífica de la banda Vorttex, més en concret de Edu, guitarriste de la formació valenciana. Una volta més, tenim amb nosaltres una banda jove amb tot per a demostrar a molta gent de la qüalitat del que estan fets!!! El grup el composen: Angel (cantant), Edu (guitarriste), Iris (guitarrista), Mario (baixiste) i Joan (bateriste)

 https://www.facebook.com/VorttexOfficial?locale=es_ES 

 

Sonen al Santu: Sylvania, Los Sex, Entrevista a Vorttex, Vorttex, Arise, Las Sexpeares, Vira, Oxida, El Gran Dictador, Los Zigarros, Night Hearth, Nomera, Chaos Before Gea i Biersbreaker.

 

2023/11/12

ENTREVISTA A AEOLIAN

Echoes of the Future !!! Últim disc de la banda mallorquina Aeolian. Eixe, i no altre, és el plat principal que tenim en aquesta setmana. Xarrem com sempre fem amb Raul Moran i ens explica eixes quatre cançons anticipades al treball. i molt més per salivar com cal abans de pillar el CD. Caviar... un dels favorits al 23 de Santu.

 


https://aeolianband.bandcamp.com/ 

https://www.facebook.com/aeolianmetalband/ 

Sonen a Santuari: Apotropaico, Mortis Cruentus, Lujuria, Destral, Entrevista a Aeolian, Aeolian, Between Seconds, Angelus Apatrida, Porretas i Rosy Finch.

 

2023/11/05

ESPECIAL UNDER FEST DE L'ALCÚDIA 2023

Nova i integra edició de Santuari amb una entrega totalment dirigida al Under Fest de l'Alcúdia de Carlet. Anem a submergir-se al complet per recordar l'experiència tant bona!. Ací el menut granet que tenim per reflectir la gran festa a la Ribera. Recordem el 21 d'Octubre a l'Agora.

Gràcies a tota la família!!!  

https://www.facebook.com/UndergroundFestLalcudia

Sonen al Santu: Rates de Marjal, El Cartero Rockero, Acustica, Perversió, B13, Strons, Hey Zuri, Asqueiot, Stereozone, Rock or Nothing, Cienfuegos, Serafín Mendoza, Vorttex i Zunz.