2023/10/28

ENTREVISTA A GOLA DE LLOP

Entrevista a la banda il·licitana Gola de Llop que ens feia molta gana de feia temps ja. Parlem del seu disc "Agulles en la Templa" i vos podem dir que ha segut un plaer autèntic. Gola de Llop és per a no perdre-los de vista. Xarrem amb Leo (guitarriste) i Pepe (cantant). Stoner metaler de primera!!! Que escena surenya a província d'Alacant!!!

 https://www.facebook.com/GolaDeLlopBand 

 

Sonen al Santuari: Judas Priest, 4 Bajo Zero, Sugarless, Peyote Brujo, Entrevista a Gola de Llop, Gola de Llop, Electrikeel, Dimmu Borgir, Avulsed, Annisokay, Kolectivo Suicida i Hey Zuri. 

2023/10/23

ENTREVISTA A UNDER FEST DE L'ALCÚDIA

És una autèntica passada que al nostre territori puguen existir events tan rics i diversos com el Under Fest de l'Alcúdia, una festa del rock de bandes valencianes. Es vam acostar el dissabte per a gaudir d'una germanor que ens fa orgullosos de tindre la nostra escena.

A més, al programa xarrem amb Pablo Cienfuegos, un dels organitzadors i músic participant en la banda Cienfuegos.
Sonen a Santuari: Vaire, Corazones Eléctricos, Rosebad, Vorttex, Entrevista a Pablo Cienfuegos (Under Fest), Serafin Mendoza, Asqueiot, Dawn of Extinction, Cienfuegos, Milöf, Anker, Pateticus i Rotting Christ.
 

 
 

2023/10/14

ENTREVISTA A ORPHANS OF PIETY

Nova edició amb especial entusiasme per tindre amb nosaltres un ratet els Orphans of Piety, un banda que ens està flipant amb el fil conductor musical anomenat "Asylum", des de Novelda venen amb una proposta brutal i plena de canya per a que reacciones!!! Damunt han tingut la amabilitat d'estar per entrevistar el 100% de la banda, Miky, Álvaro, Noctula, Pau i Pepe. GRACIAS!!!

Va que hem allargat amb extra time per al Ivooxeros!!!
Que no paren les ganes de menejar el cap!!!
 
 
 
Sonen al Santuari: Diàspora, Eruca Sativa, Entrevista a Orphans of Piety, Orphans of Piety, Zunz, Speedtrip, Go Ahead and Die, Omission, Unicornium, Lamb of God,  Lujuria, Zarpa, Sanngre i Skullmania.

2023/10/11

PROGRAMA 6 D'OCTUBRE

Atenció perquè Octubre, Novembre i Desembre venen carregats de molt bons concerts a les sales valencianes. Nosaltres publiquem altre programa del Santuari amb la varietat de sempre i amb les ganes d'escoltar bona música i descobrir grups amb talent.

Sonen a Santuari: The Violet Cluster, Corazones Eléctricos, Hora Zulú, Skaparapid, Sons of Aguirre and Scila, Rabia Pérez, Non Servium, Herra, Grove Street, Raze i Gravemente Vivos.