2023/09/30

ENTREVISTA A VULGAR CHAOS

Primer extra time de l'any i damunt amb entrevista a una banda que bavejavem de feia molt temps, els Vulgar Chaos. Discàs primordial "Rising from the Ashes". Discàs dels mallorquins que des de primavera ens està absorvint!!! Ostion thrashero en tota la cara!!! Ens atén  el seu bateria Rafa Garcias.

 

https://www.facebook.com/Vu1garchaos

Sonen al Santuari: Queen Marsa, Aeolian, Anarko, Empire of Disease, Bullets of Misery, Entrevista amb Vulgar Chaos, Vulgar Chaos, Rat-Zinger, Arise, Holycide, All This Chaos, Vidres a la Sang i Vulgar Chaos. 

2023/09/23

ENTREVISTA A DRY RIVER

Una nova edició Santuari, i és que tenim una molt bona ocació perquè passa per ací la banda de Castelló, Dry River Paraules majors clar que si, que nivell més alt amb el seu disc "Cuarto Creciente". Xarrem amb Ángel Belinchón, cantant de la formació. Estan en un grandíssim moment i tots hem de estar molt atents.
Damunt anem a tindre a tir de pedra el poder gaudir-los en directe: 
 
13/10 Sala One (Sant Vicent del Raspeig)
14/10 Rock City (Almàssera)
21/10 Festival Rock Familiar Murciano (Múrcia)
 
 
 
Sonen al Santuari: Systemia, Hitten, Entrevista a Dry River, Dry River, Ella La Rabia, Queen Marsa.

2023/09/17

ENTREVISTA A HELLVETICS

Primera entrevista de la nova temporada!!! Xarrem amb Marco, bateria de Hellvetics. Anem a conèixer tot el que es puga de la banda. Un grup conformat per gent de diferents llocs de la província d'Alacant i que tocaran el dissabte 23 de Setembre al Pub Drakkar d'Ibi, és un concert que no ens podem perdre!

 https://www.facebook.com/Hellvetics.official


Sonen a Santuari: Ekko, Versoix, Entrevista a Hellvetics, Hellvetics, One Second Faith, Scent of Death, Crisix i Benito Kamelas.

2023/09/16

PROGRAMA 8 DE SETEMBRE - ARRANQUEM TEMPORADA NOVA (ANNIVERSARI 25 ANYS)

Arranca una temporada de nou!!! Podem dir que estem d'anniversari perquè fa 25 anys que vam començar i ací els dos "membres" More i l'Irlandés, i es que anem a mort de ganes per continuar amb Santuari per escoltar tanta música bona com es puga.

Sonen a Santuari: Aeolian, Ajariguan, Holycide, Siixs, Sovengar, Dormanth, Maze of Terror, Orphans of Piety, Malos Vicios, Corazones Eléctricos, White Coven i Angelus Apatrida.

ARRAQUEM TEMPORADA NOVA!!!


2023/09/14

ESPECIAL CASTELLÓ

ESPECIAL CASTELLÓ!!!
Amb aquest tanquem els especials d'estiu!!! És un programa que teniem en la recàmera desde primavera del 2022 i que ara veu la llum. Dediquem l'hora a bandes de Castelló!!! Una província amb molta moguda que volem parar-se a passar una estoneta.
Menut festival farien tots estos junts!!!
 
 
Sonen a Santuari: Dry River, Apologia, Porka Vida,  Jako al Rey, El Último Ke Zierre, Killus, Under Cold Sun, Six Burning Knives, Guilles, Malos Vicios, Insolentes, Razón de Odio, Lèpoka i Red Soil.