2023/07/29

ESPECIAL LEYENDAS DEL ROCK 2023

Calfant tots els motors possibles... El Leyendas del Rock està al costat, del 9 al 12 d'Agost i que nosaltres no falterem, com no aquesta setmana tractem programa 100% leyendero!!!

Hem fet una selecció per a fer boca que en 10 dies arranca tot!!!

Quatre dies a Villena amb moltíssimes bandes... què més podem demanar?

  https://www.leyendasdelrockfestival.com/


 

Sonen al Santuari: Death & Legacy, Ugly Kid Joe, Arch Enemy, I Am Morbid, Noctem, Bleed From Within, U.D.O, Diamond Head, Hamatom, Korpiklaani, Megadeth, Angelus Apatrida, Badana, Gigatron, Virgin Steele, Exciter, Sepultura i Panzer.


2023/07/23

ENTREVISTA A ROSEBAD

Aquest és l'últim programa de la temporada!!! i ho fem de la mà de la formidable banda de Rosebad, un grup que fa temps que anem darrere d'ells i que ara és el moment de saber molt més xarrant amb ells. Van presentar un discàs anomenat "Lo que no mata me hace más fuerte". D'ell i del moment de Rosebad parlem precisament amb Ruben Garcia (guitarriste), Jordi Sánchez (cantant) i Santi Perpiñá (violiniste), un luxe!!!

 https://rosebad.wixsite.com/rosebad

 


La setmana que ve especial Leyendas de Rock i a l'Agost especial Castelló, Balears i algun més...

Dediquem el programa a Isaac Grau, gràcies tio !!!
 
Sonen a Santuari: Los Sex, UDO, Ville Laihiala, De La Nada, Entrevista a Rosebad, Rosebad, Brujeria, Biznaga, Basaki, Crim, Rancor i Iron Maiden.

 

2023/07/15

ENTREVISTA A SIROLL

 Torna Siroll a visitar-nos al Santuari i és perquè ens han sorprés amb un directe bestial anomenat "Directe del Camp" que reflexa amb 17 cançons el que aquesta banda de la muntanya de Barcelona pot fer. El sò és simplement inmillorable i transmés una potència difícil que trovar. Xarrem amb Jordi Gou, cantant de la formació.

 https://siroll.bandcamp.com/album/directe-del-camp

A banda sonen també: Obscure, Cannibal Ferox, Sensa Yuma, Chaos Before Gea, Entrevista a Siroll, Siroll, KKs Priest i Leather Boys.

 

2023/07/10

PROGRAMA 7 DE JULIOL

Nou programa de Santuari amb la mira entre altres coses al Leyendas del Rock, recordem que tindrà lloc aquest festival com sempre a Villena la segon setmana d'Agost. Farem abans un especial leyendero...

Sonen al Santuari: Irkaia, Rosebad, Pölvora, Virgin Steele, Avulsed, Desakato, Estirpe, Noctem, Korgull The Exterminator i Siroll.
 
Recordem el cartell del Leyendas 2023 i recordar que abans d'estiu farem un especial sobre aquest festival i que tornem a ser medi-premsa acreditada!!!


 

2023/07/06

ENTREVISTA A DEATH & LEGACY

 

Aquesta setmana complim un somni, com no és altre que xarrar amb la banda de Zamora Death&Legacy que presenta l'últim treball "D4rk Prophecies", un disc que no vas a quedar-te quet cap moment, amb una qüalitat bestial. Parlem amb el seu guitarriste Jesús Cámara.
 
Sonen al Santuari: Quatre Pa Un Coto, Cienfuegos, Bullet For My Valentine, Evil Impulse, Twin Forest, Entrevista a Death & Legacy i Death & Legacy
 
 

2023/07/03

ENTREVISTA A TWIN FOREST

Ja tenim el programa disponible del passat divendres on entrevistem i s'endinsem amb els Twin Forest, una banda que ens ha cridat absolutament l'atenció clar que si. Ja veureu com mola el seu treball "Balance in Defeat".

https://www.facebook.com/twinforestband 

https://twinforest.bandcamp.com/album/balance-in-defeat

Sonen a Santuari: Reptile, Mugroman, Corazones Eléctricos, Siroll, Entrevista a Twin Forest, Twin Forest, The Interruption, Los Ramones, Strons, Megadeth, Sinaia i Pölvora.