2023/05/28

ENTREVISTA A KELO ALMIÑANA

Yeee Santu torna de la mà de Kelo Almiañana un autèntic artiste de Benigàgim que es mereix la màxima atenció!!! Passem una estoneta amb ell ben a gust per conèixer molt més!!!

 


Sonen al Santu: Smocking Souls, La Vela Puerca, Entrevista a Kelo Almiñana, Kelo Almiñana, Juan Abarca, The Cult, Foo Fighters, i Coyote Zora.

 

2023/05/22

ENTREVISTA A CIENFUEGOS

 Publiquem de nou un programa basat amb una banda valenciana que demana ser escoltada per la seua qüalitat i bona gent que són... els Cienfuegos xarrem amb Pablo que ens conta molta cosa i que segur que et mola. El disc es diu "Instinto". Un plaer!

Sonen al Santuari: Gayola, Malditeria, Mind Driller, Cultura Tres, Evanora, Entrevista a Cienfuegos, Cienfuegos, Ciconia, Danko Jones, Killus, Schattenmann, Es Viatge i Warg.
 
 

 
 

2023/05/15

ENTREVISTA A PENDEJO

 Què vos pareix escoltar al Pastuso, cantant dels Pendejo? Per a nosaltres un goig, una passada, perquè són bons de la ostia. Han publicat una barbaritat anomenada "Volcan", un discàs amb onze temes bestials. Procedents dels Païssos Baixos, però amb profundes arrels llatines. Xarem amb el cantant i trompetiste, el Pastuso.

https://www.facebook.com/pendejoband

https://pendejoband.bandcamp.com/ 

Sonen al Santuari:  Porretas, Sujeto K, Enforced, The Electric Alley, Entrevista a Pendejo, Pendejo, Docka Pussel, Evil Impulse, Cathequesis, Cardiac, Black Bomber, Angoixa, La Excavadora i Night Hearth.

 


2023/05/07

ENTREVISTA A CICONIA

Entrevista amb una banda que ha tornat a captivar l'atencio de tot el mon, els Ciconia amb la barbaritat de Animals Chapters, el seu ultim disc!!! Xarrem amb Jorge Fraguas, baixiste i compositor. Ens conta el grandissim moment de la banda de Valladolid. Aço és caviar!!!

 
 
Sonen al Santuari: Rker, Cienfuegos, Flitter, Korkut Taldea, Dawn of Extinction, Familia Fracàs, Entrevista a Ciconia i Ciconia.
 
 
 

2023/05/01

ENTREVISTA A O'FUNK'ILLO

 

Vinga va un altra setmana i un luxe poder compartir una estoneta amb Pepe Bao, baixiste i fundador dels O'Funk'Illo, ens conta el moment especial que passa la formació i que atenció ens venen pròximament amb el 12 de Maig a La Nucia, el 13 a 16 Toneladas i en Juny a Castelló també. Va per davant, baixiste preferent en Santuari!!!

Sonen a més al Santuari:Pendejo, La Munición, Ciconia, El Cuerto Verde, Entrevista a O'Funk'Illo, O'Funk'Illo, Eyrem, Evil Impulse, Overkill i La Kruel Band