2023/03/26

ENTREVISTA A APOTROPAICO

En aquest programa ens visita la banda d'Eivissa, Apotropaico, si Apotropaico, perquè ni el nom ni la música podràs oblidar de lo rebons que són!!! Endinsem-se dins de la seua canya clar que si!
Xarrem amb Pablo Kiaro, vocaliste de la banda qui ens introdueix perfectament.Atenció perquè estan preparant material que vorà llum prompte.

 
Sonen a Santuari: Vaire, Nomera, Sinaina, Los Kostra, Yselgroth, Llamando a Julia, Entrevista a Apotropaico, Apotropaico, Malditeria i Cruachan.



2023/03/18

ENTREVISTA A CRIM

 Deiem al Facebook que seguim anant pas a pas, però xarrar amb els Crim és un tindre respecte i admiració per a una de les bandes amb més enteresa que hi ha per ahí. Parlem amb Adrià Bertran, cantant i guitarriste, qui ens conta el present d'aquesta formidable formació, han publicat l'últim disc anomenat "Cançons de Mort" bestial! que no pare mai el punk rock!

 Sonen al Santuari:  Ciconia, Entrevista a Crim, Crim, IceStorm, Killus, River Hakes, Heidevolk, Zarpa, Gorod, Litost, Soziedad Alkoholika i Opposer.

2023/03/11

ENTREVISTA A KTULU

És una banda que clarament que per nosaltres són referència, ens van reventar el cap als 90 i ara han tornat amb molta força, parlem dels Ktulu, la banda de Barcelona i voltants. Fem entrevista amb Willy, com sabeu cantant i líder de la formació canyera. Ktulu més Halo Metal Band i Adrenaline estaran el proper 18 de Març a la sala Babel d'Alacant.

Sonen a Santuari: Apotropaico, Crim, Avulsed, Montana Stomp, Toxikiller, Entrevista a Ktulu, Ktulu i Godsmack.

 


2023/03/04

ENTREVISTA A ZARPA + BADANA

Que magnífica ocasió hem tingut aquesta setmana al poder xarrar amb Vicente Feijoo de Zarpa i Miguel Rico de Badana. Com sabeu tocaran el 11 de Març a la mítica sala de Mislata, la sala Republicca. Imprescindible acudir a aquesta festa del rock!

Sonen a Santuari: Killus, Kaotiko, Entrevista a Zarpa, Zarpa, Entrevista a Badana, Badana, Hora Zulú, Strons, Ni Por Favor Ni Ostias, La Excavadora, League of Distorsion i Black Heart.