2023/02/25

ENTREVISTA A DESASTRE

 Ja vos vam avisar, aquesta setmana anem amb Desastre. La banda de Madrid ha posat damunt de la taula un disc excelent anomenat "Que Corra el Aire", està sonant en medis amb una acollida molt bona i que segur serà un disc a resaltar en 2023. Xarrem amb tota la banda que passen per ací, per Santuari! Gent i música que val la pena!

 Sonen a Santuari: Orihen, Vulgar Chaos, Carry, Entrevista a Desastre, Desastre, Zarpa, Bellako, Frenzy, Le Mur, Insomnium, Vrademargk i Gamma Ray.


 

2023/02/18

ENTREVISTA A LEGION

Va ser sense dubtes una de les notícies del 22, el retorn dels Legion. Aquesta setmana va estar amb nosaltres en Santuari el cantant i baixiste Jonatan Dolcet, ell ens conta de primera mà amb aquesta entrevista moltíssimes coses, i que recalquem de nou el 25 de Març, perquè estaran a la Salatal de Castelló eixe dia amb Rancor, per donar tot el que tenen que és molt!!! Tot un regal la seua tornada!!!
 
Sonen també al Santuari: Hellvetics, Desastre, Entrevista a Legion, Legion, Sönambula, Endernity, Hubri i Girish and the Chronicles.
 

2023/02/12

ENTREVISTA A DAWN OF EXTINCTION

Vos deixem l'enllaç a un nou programa que té com a gran protagonista la formació de Port de Sagunt, els magnífics Dawn of Extinction. Vos hem parlat últimament d'aquestos joves que ens avancen el que serà el seu nou disc anomenat "From Tears to Vengeance". Xarrem amb el seu cantant Cristian Juárez, tot un plaer vore el nivell de bandes d'ací, demostra un volta més que no cal pensar que només mola el que ve d'Amèrica o Europa... ací tenim barbaritats com aquesta.

Sonen a Santuari també: Desastre, Sujeto K, Entrevista a Dawn of Extinction, Dawn of Extinction, Depths of Stygia, Benito Kamelas, Docka Pussel, Def Con Dos, Pendejo i The Winery Dogs.    
 
 


2023/02/03

ENTREVISTA A UNDER COLD SUN

 Él més gran és conèixer i gaudir de música bona, amb els Under Cold Sun ens ha passat allò de topar-se amb talent i del bo. Venen de Castelló i amb "Devotion" peguen una bona punyà damunt de la taula. Parlem amb Pablo, cantant de la banda. Què més volem?

Sonen a Santu: Arise, Donuts Hole, Malos Vicios, Le Mur, Entrevista a Under Cold Sun, Under Cold Sun, Whisky Caravan, The Kraven, Heroes and Monsters, Fleshgod Apocalypse, Obituary i Overkill.