2023/01/29

ENTREVISTA A HAMLET I GAZPATXO ROCK

Un pas més, una il.lusió més, entrevistem a Luis Tárraga de Hamlet, ens visiten a Castelló el 3 de Febrer i tanquen la gira en Madrid el 4. Damunt parlem a banda amb Dani Rodilla, organització i cap de premsa del Gazpatxo Rock d'Ayora que tindrà lloc el 11 de Febrer amb un formidable cartell.

Sonen a Santuari: La Excavadora, Dawn of Exctintion, Entrevista a Hamlet, Hamlet, Ice Storm, Lampr3a, Darmage, Segis, Entrevista a Gazpatzo Rock, Kaos Urbano, Los Suaves i Celestial Wizard.

 


2023/01/21

ENTREVISTA A ANGELUS APATRIDA

Aquesta volta hem fet una entrevista a un número 1 en vendes a Espanya, una banda thrash enorme com són els brutals Angelus Apatrida. Parlem amb Davish, el seu guitarriste, que ha segut molt amable de atendrens i explicar-nos el moment de la banda, concerts, pròxim discs, gira per Estats Units i molt més.

Sonen a Santuari: Under Cold Sun, Leviatan, Against Myself, Jeff Beck, Katatonia, Angelus Apatrida, Entrevista a Angelus Apatrida, Fogos, Hamlet, Kelo Almiñana, Sin Propina, Rebel Soul i L.S.M.


 

2023/01/14

ENTREVISTA A MALDITERIA

 Xarrem amb Raul (guitarriste) i Joan (bateriste) dels Malditeria, que tornen de nou a ser notícia amb un disc baix el braç anomenat "Contratos de Viernes Noche", un treball que ens ha molat molt a Santuari i tenim la sort com deiem de parlar amb ells.

Sonen a Santuari: Sons of Cult, Urgila, Entrevista a Malditeria, Malditeria, Narco, Orphans of Piety, Furi Helium, Sakis Tolis, Illusion, Anti-Flag, Sagrat i Sons of Cult.


2023/01/09

PRIMER PROGRAMA DEL 2023. 6 DE GENER

 Encetem l'any i com no podria d'altra forma Santuari no falla i està de nou present per a posar damunt de la taula en aquest cas 60 minuts de rock! Atenció a les entrevistes que venen a les pròximes setmanes!

Sonen a Santuari:

The Third Grade, Keloidrop, Rockbender, Orihen, The Gundown,Coyote Zora, Malditeria, Apotropaico, Evanora, Insomnium i Arch Enemy