2023/12/24

ENTREVISTA A ZARPA

Ara si, estem davant de l'últim programa "normal" de l'any i davant també d'un músic que la seua trajectòria i exemple són absolutament suficient per atendre al màxim, hui xarrem amb el gran Vicente Feijoo, el que és el mateix que parlar de Zarpa. Ens va a detallar moltes cosetes del nou i boníssim disc "999".

Recordem de nou que la setmana que ve, farem la festa Santuari, recordant a totes les bandes que han passat per ací, bandes que hem entrevistat. També dir-vos que l'any que ve arrancarem amb un especial 100% Sentenced, banda finesa per tornar a visitar.

Sonen a Santuari: Asqueiot, Mordala, Apotropaico, Entrevista a Zarpa, Zarpa, Kritter, Loncha Velasco, Razón de Odio, Vertebrae i Rage Behind

 Facebook de Zarpa

Sonen a Santuari: Asqueiot, Mordala, Apotropaico, Entrevista a Zarpa, Zarpa, Kritter, Loncha Velasco, Razon De Odio Rdo, Vertebrae i Rage Behind

 


 

2023/12/17

ENTREVISTA A ELECTRIKEEL

Yeahhh, després de quinze dies torna Santuari!!! Com sempre edició desde Radio Cocentaina, i després mitjançan Ivoox i a la resta de radios amb la Xarxa d'Emissores Municipal Valencianes XEMV.
Entrevista per fi amb els joves navarresos Electrikeel que van a mort amb disc que ens encanta "Straight Outta Depths". Tenim el plaer de parlar amb tots ells, el trio al complet, Xabier Recalde, Asier Bendoiro i Jon Laguna.
 

 
 
Sonen a Santu:  Zarpa, Sober, Tako, Entrevista a Electrikeel, Electrikeel, Tobogán, Sylvania, Persefone, Cruel Fate, Suicidal Angels, Power Trip i Txerriugerrak.
 
 

2023/12/03

ENTREVISTA A VAIRE

Per fi tenim el gust de presentar-vos l'entrevista a una banda de la terreta i què banda, els Vaire!!! Com deiem nosaltres un plat fort i es que ens presenten el nou disc "Catarsi", xarrem amb Christian el seu guitarriste. No es podeu perdre aquest disc, un dels millors de l'any!!!

https://www.facebook.com/vaireoficial

instagram.com/vaireoficial


Sonen al Santu: La Desbandada, Crim, Bala, Ringo Rango, Entrevista a Vaire, Vaire, Zarpa, Krazark, Angelus Apatrida, Brutal, Caligula's Horse i La Kruel Band.

 

2023/11/26

PROGRAMA 24 NOVEMBRE

Amb lapsus inclòs que fa retrasar l'entrevista de la setmana a desembre, aprofitarem per posar molta música durant 80 minuts. Ací vos anticipem les bandes que ens aconpanyen i anem a tindre tota la diversitat d'estils que solem presentar-vos setmana a setmana.

Sonen a Santu: Cienfuegos, Las Sexpeares, Vaire, Gayola, PNUK, Exodia, Razón de Odio, Herra, Empire of Disease, Sundies, Aeolian, Astral Experience, Hyperia i Silence iz Mine.


2023/11/19

ENTREVISTA A VORTTEX

Tornem a la FM i Ivoox altra setmana amb la companyia magnífica de la banda Vorttex, més en concret de Edu, guitarriste de la formació valenciana. Una volta més, tenim amb nosaltres una banda jove amb tot per a demostrar a molta gent de la qüalitat del que estan fets!!! El grup el composen: Angel (cantant), Edu (guitarriste), Iris (guitarrista), Mario (baixiste) i Joan (bateriste)

 https://www.facebook.com/VorttexOfficial?locale=es_ES 

 

Sonen al Santu: Sylvania, Los Sex, Entrevista a Vorttex, Vorttex, Arise, Las Sexpeares, Vira, Oxida, El Gran Dictador, Los Zigarros, Night Hearth, Nomera, Chaos Before Gea i Biersbreaker.

 

2023/11/12

ENTREVISTA A AEOLIAN

Echoes of the Future !!! Últim disc de la banda mallorquina Aeolian. Eixe, i no altre, és el plat principal que tenim en aquesta setmana. Xarrem com sempre fem amb Raul Moran i ens explica eixes quatre cançons anticipades al treball. i molt més per salivar com cal abans de pillar el CD. Caviar... un dels favorits al 23 de Santu.

 


https://aeolianband.bandcamp.com/ 

https://www.facebook.com/aeolianmetalband/ 

Sonen a Santuari: Apotropaico, Mortis Cruentus, Lujuria, Destral, Entrevista a Aeolian, Aeolian, Between Seconds, Angelus Apatrida, Porretas i Rosy Finch.

 

2023/11/05

ESPECIAL UNDER FEST DE L'ALCÚDIA 2023

Nova i integra edició de Santuari amb una entrega totalment dirigida al Under Fest de l'Alcúdia de Carlet. Anem a submergir-se al complet per recordar l'experiència tant bona!. Ací el menut granet que tenim per reflectir la gran festa a la Ribera. Recordem el 21 d'Octubre a l'Agora.

Gràcies a tota la família!!!  

https://www.facebook.com/UndergroundFestLalcudia

Sonen al Santu: Rates de Marjal, El Cartero Rockero, Acustica, Perversió, B13, Strons, Hey Zuri, Asqueiot, Stereozone, Rock or Nothing, Cienfuegos, Serafín Mendoza, Vorttex i Zunz.


2023/10/28

ENTREVISTA A GOLA DE LLOP

Entrevista a la banda il·licitana Gola de Llop que ens feia molta gana de feia temps ja. Parlem del seu disc "Agulles en la Templa" i vos podem dir que ha segut un plaer autèntic. Gola de Llop és per a no perdre-los de vista. Xarrem amb Leo (guitarriste) i Pepe (cantant). Stoner metaler de primera!!! Que escena surenya a província d'Alacant!!!

 https://www.facebook.com/GolaDeLlopBand 

 

Sonen al Santuari: Judas Priest, 4 Bajo Zero, Sugarless, Peyote Brujo, Entrevista a Gola de Llop, Gola de Llop, Electrikeel, Dimmu Borgir, Avulsed, Annisokay, Kolectivo Suicida i Hey Zuri. 

2023/10/23

ENTREVISTA A UNDER FEST DE L'ALCÚDIA

És una autèntica passada que al nostre territori puguen existir events tan rics i diversos com el Under Fest de l'Alcúdia, una festa del rock de bandes valencianes. Es vam acostar el dissabte per a gaudir d'una germanor que ens fa orgullosos de tindre la nostra escena.

A més, al programa xarrem amb Pablo Cienfuegos, un dels organitzadors i músic participant en la banda Cienfuegos.
Sonen a Santuari: Vaire, Corazones Eléctricos, Rosebad, Vorttex, Entrevista a Pablo Cienfuegos (Under Fest), Serafin Mendoza, Asqueiot, Dawn of Extinction, Cienfuegos, Milöf, Anker, Pateticus i Rotting Christ.
 

 
 

2023/10/14

ENTREVISTA A ORPHANS OF PIETY

Nova edició amb especial entusiasme per tindre amb nosaltres un ratet els Orphans of Piety, un banda que ens està flipant amb el fil conductor musical anomenat "Asylum", des de Novelda venen amb una proposta brutal i plena de canya per a que reacciones!!! Damunt han tingut la amabilitat d'estar per entrevistar el 100% de la banda, Miky, Álvaro, Noctula, Pau i Pepe. GRACIAS!!!

Va que hem allargat amb extra time per al Ivooxeros!!!
Que no paren les ganes de menejar el cap!!!
 
 
 
Sonen al Santuari: Diàspora, Eruca Sativa, Entrevista a Orphans of Piety, Orphans of Piety, Zunz, Speedtrip, Go Ahead and Die, Omission, Unicornium, Lamb of God,  Lujuria, Zarpa, Sanngre i Skullmania.

2023/10/11

PROGRAMA 6 D'OCTUBRE

Atenció perquè Octubre, Novembre i Desembre venen carregats de molt bons concerts a les sales valencianes. Nosaltres publiquem altre programa del Santuari amb la varietat de sempre i amb les ganes d'escoltar bona música i descobrir grups amb talent.

Sonen a Santuari: The Violet Cluster, Corazones Eléctricos, Hora Zulú, Skaparapid, Sons of Aguirre and Scila, Rabia Pérez, Non Servium, Herra, Grove Street, Raze i Gravemente Vivos.

2023/09/30

ENTREVISTA A VULGAR CHAOS

Primer extra time de l'any i damunt amb entrevista a una banda que bavejavem de feia molt temps, els Vulgar Chaos. Discàs primordial "Rising from the Ashes". Discàs dels mallorquins que des de primavera ens està absorvint!!! Ostion thrashero en tota la cara!!! Ens atén  el seu bateria Rafa Garcias.

 

https://www.facebook.com/Vu1garchaos

Sonen al Santuari: Queen Marsa, Aeolian, Anarko, Empire of Disease, Bullets of Misery, Entrevista amb Vulgar Chaos, Vulgar Chaos, Rat-Zinger, Arise, Holycide, All This Chaos, Vidres a la Sang i Vulgar Chaos. 

2023/09/23

ENTREVISTA A DRY RIVER

Una nova edició Santuari, i és que tenim una molt bona ocació perquè passa per ací la banda de Castelló, Dry River Paraules majors clar que si, que nivell més alt amb el seu disc "Cuarto Creciente". Xarrem amb Ángel Belinchón, cantant de la formació. Estan en un grandíssim moment i tots hem de estar molt atents.
Damunt anem a tindre a tir de pedra el poder gaudir-los en directe: 
 
13/10 Sala One (Sant Vicent del Raspeig)
14/10 Rock City (Almàssera)
21/10 Festival Rock Familiar Murciano (Múrcia)
 
 
 
Sonen al Santuari: Systemia, Hitten, Entrevista a Dry River, Dry River, Ella La Rabia, Queen Marsa.

2023/09/17

ENTREVISTA A HELLVETICS

Primera entrevista de la nova temporada!!! Xarrem amb Marco, bateria de Hellvetics. Anem a conèixer tot el que es puga de la banda. Un grup conformat per gent de diferents llocs de la província d'Alacant i que tocaran el dissabte 23 de Setembre al Pub Drakkar d'Ibi, és un concert que no ens podem perdre!

 https://www.facebook.com/Hellvetics.official


Sonen a Santuari: Ekko, Versoix, Entrevista a Hellvetics, Hellvetics, One Second Faith, Scent of Death, Crisix i Benito Kamelas.

2023/09/16

PROGRAMA 8 DE SETEMBRE - ARRANQUEM TEMPORADA NOVA (ANNIVERSARI 25 ANYS)

Arranca una temporada de nou!!! Podem dir que estem d'anniversari perquè fa 25 anys que vam començar i ací els dos "membres" More i l'Irlandés, i es que anem a mort de ganes per continuar amb Santuari per escoltar tanta música bona com es puga.

Sonen a Santuari: Aeolian, Ajariguan, Holycide, Siixs, Sovengar, Dormanth, Maze of Terror, Orphans of Piety, Malos Vicios, Corazones Eléctricos, White Coven i Angelus Apatrida.

ARRAQUEM TEMPORADA NOVA!!!


2023/09/14

ESPECIAL CASTELLÓ

ESPECIAL CASTELLÓ!!!
Amb aquest tanquem els especials d'estiu!!! És un programa que teniem en la recàmera desde primavera del 2022 i que ara veu la llum. Dediquem l'hora a bandes de Castelló!!! Una província amb molta moguda que volem parar-se a passar una estoneta.
Menut festival farien tots estos junts!!!
 
 
Sonen a Santuari: Dry River, Apologia, Porka Vida,  Jako al Rey, El Último Ke Zierre, Killus, Under Cold Sun, Six Burning Knives, Guilles, Malos Vicios, Insolentes, Razón de Odio, Lèpoka i Red Soil.


2023/08/31

ESPECIAL ILLES BALEARS

I ara publiquem també altre especial estiuenc, un que tracta de bandes de les Illes Balears, esperem que et mole i si encara damunt descobreixes alguna millor que millor.
 
 
 
Sonen: Apotropaico, Vulgar Chaos, Trallery, Aeolian, Helevorn, Talaiot, Oeste, Golgotha, Unbounded Terror, Manacore, Vanity Rose, Toxic Army i Bis.nte
  

2023/08/28

ESPECIAL RABO LAGARTIJA 2023

 Vos anem a penjar els especials que han estat fets per a passar un millor estiu amb bona música. El primer el que vam fer respecte el festival Rabo Lagartija de Villena. Vos vam presentar un poc alguns dels grups que van estar presents a l'edició 2023. Tota una festa!

 Sonen: Ala De Moska, Narco, La M.O.D.A, Mafalda, The Real McKenzies, O'Funk'Illo, Skunk Funk, Auxili, Lèpoka, Zoo, ETS, Lehendakaris Muertos, Talco, Dremen, Boikot, El Drogas i Desakato.

 https://www.rabolagartija.com/

2023/07/29

ESPECIAL LEYENDAS DEL ROCK 2023

Calfant tots els motors possibles... El Leyendas del Rock està al costat, del 9 al 12 d'Agost i que nosaltres no falterem, com no aquesta setmana tractem programa 100% leyendero!!!

Hem fet una selecció per a fer boca que en 10 dies arranca tot!!!

Quatre dies a Villena amb moltíssimes bandes... què més podem demanar?

  https://www.leyendasdelrockfestival.com/


 

Sonen al Santuari: Death & Legacy, Ugly Kid Joe, Arch Enemy, I Am Morbid, Noctem, Bleed From Within, U.D.O, Diamond Head, Hamatom, Korpiklaani, Megadeth, Angelus Apatrida, Badana, Gigatron, Virgin Steele, Exciter, Sepultura i Panzer.


2023/07/23

ENTREVISTA A ROSEBAD

Aquest és l'últim programa de la temporada!!! i ho fem de la mà de la formidable banda de Rosebad, un grup que fa temps que anem darrere d'ells i que ara és el moment de saber molt més xarrant amb ells. Van presentar un discàs anomenat "Lo que no mata me hace más fuerte". D'ell i del moment de Rosebad parlem precisament amb Ruben Garcia (guitarriste), Jordi Sánchez (cantant) i Santi Perpiñá (violiniste), un luxe!!!

 https://rosebad.wixsite.com/rosebad

 


La setmana que ve especial Leyendas de Rock i a l'Agost especial Castelló, Balears i algun més...

Dediquem el programa a Isaac Grau, gràcies tio !!!
 
Sonen a Santuari: Los Sex, UDO, Ville Laihiala, De La Nada, Entrevista a Rosebad, Rosebad, Brujeria, Biznaga, Basaki, Crim, Rancor i Iron Maiden.

 

2023/07/15

ENTREVISTA A SIROLL

 Torna Siroll a visitar-nos al Santuari i és perquè ens han sorprés amb un directe bestial anomenat "Directe del Camp" que reflexa amb 17 cançons el que aquesta banda de la muntanya de Barcelona pot fer. El sò és simplement inmillorable i transmés una potència difícil que trovar. Xarrem amb Jordi Gou, cantant de la formació.

 https://siroll.bandcamp.com/album/directe-del-camp

A banda sonen també: Obscure, Cannibal Ferox, Sensa Yuma, Chaos Before Gea, Entrevista a Siroll, Siroll, KKs Priest i Leather Boys.

 

2023/07/10

PROGRAMA 7 DE JULIOL

Nou programa de Santuari amb la mira entre altres coses al Leyendas del Rock, recordem que tindrà lloc aquest festival com sempre a Villena la segon setmana d'Agost. Farem abans un especial leyendero...

Sonen al Santuari: Irkaia, Rosebad, Pölvora, Virgin Steele, Avulsed, Desakato, Estirpe, Noctem, Korgull The Exterminator i Siroll.
 
Recordem el cartell del Leyendas 2023 i recordar que abans d'estiu farem un especial sobre aquest festival i que tornem a ser medi-premsa acreditada!!!


 

2023/07/06

ENTREVISTA A DEATH & LEGACY

 

Aquesta setmana complim un somni, com no és altre que xarrar amb la banda de Zamora Death&Legacy que presenta l'últim treball "D4rk Prophecies", un disc que no vas a quedar-te quet cap moment, amb una qüalitat bestial. Parlem amb el seu guitarriste Jesús Cámara.
 
Sonen al Santuari: Quatre Pa Un Coto, Cienfuegos, Bullet For My Valentine, Evil Impulse, Twin Forest, Entrevista a Death & Legacy i Death & Legacy
 
 

2023/07/03

ENTREVISTA A TWIN FOREST

Ja tenim el programa disponible del passat divendres on entrevistem i s'endinsem amb els Twin Forest, una banda que ens ha cridat absolutament l'atenció clar que si. Ja veureu com mola el seu treball "Balance in Defeat".

https://www.facebook.com/twinforestband 

https://twinforest.bandcamp.com/album/balance-in-defeat

Sonen a Santuari: Reptile, Mugroman, Corazones Eléctricos, Siroll, Entrevista a Twin Forest, Twin Forest, The Interruption, Los Ramones, Strons, Megadeth, Sinaia i Pölvora. 


2023/06/27

ENTREVISTA A CHAOS BEFORE GEA

Menuda banda més interessant vos presentem si no els coneixeu ja, són els bestials Chaos Before Gea, venen desde Benalmádena, Málaga, trio tremendo que tenim la sort de poder xarrar amb David bateriste i Ismael cantant. Han publicat "Tiamat", musicalment espectacular. Ara pots escoltar la entrevista.

https://www.facebook.com/chaosbeforegea

 https://chaosbeforegea.bandcamp.com/album/tiamat-part-1

 

 

2023/06/11

PROGRAMA 9 DE JUNY

 

Un altra setmaneta clar que si, l'edició de Santuari amb un cosa que mai canviarà, la varietat musical d'estils del rock amb especial difusió de bandes valencianes.

 
Sonen a Santu: Docka Pussel, X Fanekaes, Astral Experience, Gravemente Vivos, Orphans of Piety, Sylvania, Chaos Before Gea, Lampr3a, Extreme i Nirvana.
 
 

2023/06/06

ENTREVISTA A CUERDAS DE ACERO (IV GALA PREMIOS CDA)

 

Ens endinsem a Juny ja, com va de ràpid l'any i amb tota aquesta velocitat que no deixa gaudir com cal de tot, no hem de perdre els grans events, eixos que són importants perquè com és el cas representen una escena, la escena valenciana del rock, i ho diem perque entrevistem esta setmana a Juan Antonio Fabian Mora, el que és le mateix CDA o Cuerdas de Acero des de Ràdio Manises, programaso bestial!!! Han montat de nou una gala anomenada IV GALA PREMIOS CDA. Una autèntica festa de germanor rockera valenciana que contarà amb música dels Astral Experience, exposicions fotogràfiques mitjançant Pedro J Delgado, sortetjos, premis, sorpreses, i sobretot atmòsfera de festa metalera clar que si joder!
On i quan? 16 Toneladas  a València el 10 de Juny !!!
 
Sonen a Santuari; Hellvetics, Corazones Eléctricos, Entrevista a Juan Antonio Fabián (CDA), Teksuo, Sin Propina, Pendej0, Siroll, Napalm Death i Rat-Zinger.
 
 


2023/05/28

ENTREVISTA A KELO ALMIÑANA

Yeee Santu torna de la mà de Kelo Almiañana un autèntic artiste de Benigàgim que es mereix la màxima atenció!!! Passem una estoneta amb ell ben a gust per conèixer molt més!!!

 


Sonen al Santu: Smocking Souls, La Vela Puerca, Entrevista a Kelo Almiñana, Kelo Almiñana, Juan Abarca, The Cult, Foo Fighters, i Coyote Zora.

 

2023/05/22

ENTREVISTA A CIENFUEGOS

 Publiquem de nou un programa basat amb una banda valenciana que demana ser escoltada per la seua qüalitat i bona gent que són... els Cienfuegos xarrem amb Pablo que ens conta molta cosa i que segur que et mola. El disc es diu "Instinto". Un plaer!

Sonen al Santuari: Gayola, Malditeria, Mind Driller, Cultura Tres, Evanora, Entrevista a Cienfuegos, Cienfuegos, Ciconia, Danko Jones, Killus, Schattenmann, Es Viatge i Warg.
 
 

 
 

2023/05/15

ENTREVISTA A PENDEJO

 Què vos pareix escoltar al Pastuso, cantant dels Pendejo? Per a nosaltres un goig, una passada, perquè són bons de la ostia. Han publicat una barbaritat anomenada "Volcan", un discàs amb onze temes bestials. Procedents dels Païssos Baixos, però amb profundes arrels llatines. Xarem amb el cantant i trompetiste, el Pastuso.

https://www.facebook.com/pendejoband

https://pendejoband.bandcamp.com/ 

Sonen al Santuari:  Porretas, Sujeto K, Enforced, The Electric Alley, Entrevista a Pendejo, Pendejo, Docka Pussel, Evil Impulse, Cathequesis, Cardiac, Black Bomber, Angoixa, La Excavadora i Night Hearth.

 


2023/05/07

ENTREVISTA A CICONIA

Entrevista amb una banda que ha tornat a captivar l'atencio de tot el mon, els Ciconia amb la barbaritat de Animals Chapters, el seu ultim disc!!! Xarrem amb Jorge Fraguas, baixiste i compositor. Ens conta el grandissim moment de la banda de Valladolid. Aço és caviar!!!

 
 
Sonen al Santuari: Rker, Cienfuegos, Flitter, Korkut Taldea, Dawn of Extinction, Familia Fracàs, Entrevista a Ciconia i Ciconia.
 
 
 

2023/05/01

ENTREVISTA A O'FUNK'ILLO

 

Vinga va un altra setmana i un luxe poder compartir una estoneta amb Pepe Bao, baixiste i fundador dels O'Funk'Illo, ens conta el moment especial que passa la formació i que atenció ens venen pròximament amb el 12 de Maig a La Nucia, el 13 a 16 Toneladas i en Juny a Castelló també. Va per davant, baixiste preferent en Santuari!!!

Sonen a més al Santuari:Pendejo, La Munición, Ciconia, El Cuerto Verde, Entrevista a O'Funk'Illo, O'Funk'Illo, Eyrem, Evil Impulse, Overkill i La Kruel Band
 



2023/04/23

ENTREVISTA A STRONS

Entrevista amb Strons!!! Menut bon sabor de boca ens ha quedat després que parlar amb la banda de la Rivera. Ja ens va cridar l'atenció com sonen, el bon rotllo que tenen i ara encara més després de saber més. Si voleu una banda que canta en valencià i un rock ben bo Strons són el que necessites!!! Xarrem amb amb tots els components, Eric, Xavi, David, Alex i Juanki. El disc es diu "A fer la mà". Per cert la entrevista tb té una part d'anàlisi de begudes valencianes.



Sonen al Santuari: Vaire, Sexma, RadioCrimen, Destral, Entrevista a Strons, Strons, Metall Fort i Cienfuegos.

2023/04/21

MAREAROCK AGARRA LA ANTIGA SALA BABEL

 Si fa unes poques setmanes, comentaven a un programa la possiblement pitjor noticia de l'any com era perdre una sala com la Sala Babel, ara ens ha pegat subidón al conèixer que MareaRock es fa càrrec de la sala i atenció, perquè mireu com arranquen, amb quina força, molt ben acompanyats de bandes, que canya!!! Ara només ens queda a nosaltres donar suport a este i a totes les sales valencianes que aposten pel rock !!!

https://www.facebook.com/salamarearockalicante/?locale=es_ES 



2023/04/16

ENTREVISTA A KILLUS

Yeee que fem??? 2 setmanes en la recamera i ja torna Santu! Aquesta setmana supercontents pel programa, especialment a l'entrevistar als killus, joder que disc han publicat anomenat "Grotesk", és per a escoltar, no sabem on tenen el sostre els de Castelló. Parlem amb Javi Ssagittar, vocaliste de Killus!

Pel que hem pogut escoltar, ha superat si cal encara el seu ultim disc "Devilish Deeds" i mira que era difícil per com de redó els va quedar. 

 Sonen al Santuari: La Piojera, Pendejo, Minos, The Viboras, Entrevista a Killus, Killus, Vulgar Chaos, O'Funk'Illo, Under Cold Sun, Metallica, Punkarras MalasPulgas i Falling in Reverse. 

https://www.facebook.com/Killusband

http://killusofficial.com/


2023/04/01

ENTREVISTA A NOMERA

Nomera és una banda amb seu a València, i quan parlem a voltes de l'estil de les bandes diguem un estil o altre, primer de tot amb ells volem dir que fan qüalitat, i amb majúscules! No perdeu l'oportunitat de conèixer una bandassa, van traure fa uns mesos l'EP "Domo 137", son cinc peces tremendes i totalment instrumentals. Xarrem amb Jose, guitarriste dels Nomera.

A banda de tot, sonen al Santuari: Under Cold Sun, Sagrat, Entrevista a Nomera, Nomera, Leviatan, Mabre, Reincidente + Mariano Martínez, Rise To Fall, Sönambula i Nervosa

https://www.facebook.com/nomeraband/

https://nomera.bandcamp.com/album/domo-137


2023/03/26

ENTREVISTA A APOTROPAICO

En aquest programa ens visita la banda d'Eivissa, Apotropaico, si Apotropaico, perquè ni el nom ni la música podràs oblidar de lo rebons que són!!! Endinsem-se dins de la seua canya clar que si!
Xarrem amb Pablo Kiaro, vocaliste de la banda qui ens introdueix perfectament.Atenció perquè estan preparant material que vorà llum prompte.

 
Sonen a Santuari: Vaire, Nomera, Sinaina, Los Kostra, Yselgroth, Llamando a Julia, Entrevista a Apotropaico, Apotropaico, Malditeria i Cruachan.



2023/03/18

ENTREVISTA A CRIM

 Deiem al Facebook que seguim anant pas a pas, però xarrar amb els Crim és un tindre respecte i admiració per a una de les bandes amb més enteresa que hi ha per ahí. Parlem amb Adrià Bertran, cantant i guitarriste, qui ens conta el present d'aquesta formidable formació, han publicat l'últim disc anomenat "Cançons de Mort" bestial! que no pare mai el punk rock!

 Sonen al Santuari:  Ciconia, Entrevista a Crim, Crim, IceStorm, Killus, River Hakes, Heidevolk, Zarpa, Gorod, Litost, Soziedad Alkoholika i Opposer.

2023/03/11

ENTREVISTA A KTULU

És una banda que clarament que per nosaltres són referència, ens van reventar el cap als 90 i ara han tornat amb molta força, parlem dels Ktulu, la banda de Barcelona i voltants. Fem entrevista amb Willy, com sabeu cantant i líder de la formació canyera. Ktulu més Halo Metal Band i Adrenaline estaran el proper 18 de Març a la sala Babel d'Alacant.

Sonen a Santuari: Apotropaico, Crim, Avulsed, Montana Stomp, Toxikiller, Entrevista a Ktulu, Ktulu i Godsmack.

 


2023/03/04

ENTREVISTA A ZARPA + BADANA

Que magnífica ocasió hem tingut aquesta setmana al poder xarrar amb Vicente Feijoo de Zarpa i Miguel Rico de Badana. Com sabeu tocaran el 11 de Març a la mítica sala de Mislata, la sala Republicca. Imprescindible acudir a aquesta festa del rock!

Sonen a Santuari: Killus, Kaotiko, Entrevista a Zarpa, Zarpa, Entrevista a Badana, Badana, Hora Zulú, Strons, Ni Por Favor Ni Ostias, La Excavadora, League of Distorsion i Black Heart.


2023/02/25

ENTREVISTA A DESASTRE

 Ja vos vam avisar, aquesta setmana anem amb Desastre. La banda de Madrid ha posat damunt de la taula un disc excelent anomenat "Que Corra el Aire", està sonant en medis amb una acollida molt bona i que segur serà un disc a resaltar en 2023. Xarrem amb tota la banda que passen per ací, per Santuari! Gent i música que val la pena!

 Sonen a Santuari: Orihen, Vulgar Chaos, Carry, Entrevista a Desastre, Desastre, Zarpa, Bellako, Frenzy, Le Mur, Insomnium, Vrademargk i Gamma Ray.