2022/12/31

PROGRAMA FI D'ANY. ESPECIAL 2022

Altra volta arribem a la fi d l'any. 2022 ens ha segut benevolent a la ràdio, han segut 30 bandes les que han segut entrevistades. Per a nosaltres és el autèntic orgull de fer Santuari, dir ben alt que tants grups ens han visitat, grups que tots ells compleixen una màxima, ens molen!!!
Sempre diguem que és una passada tirar una maneta menuda per difondre LPs, Eps, senzills, concerts... el que siga, però donar la veu a qui en realitat importa, el MÚSIC.
Gràcies a les 30 bandes que ens han acompanyat enguany i a Ràdio Cocenntaina per fer-ho possible.
 
FELIÇ ANY NOU!
SALUT, CERVESA I ROCK!
 
Les 30 bandes són: Mordidha, Saüc, Apologia, Jolly Joker, Siroll, Alkayata, Obscure, Flitter, Talaiot, Six Burning Knives, Knives, Rosy Finch, Manacore, Brutal Thin, Sagrat, Sonotones, Diàspora, Grave Noise, Evil Impulse, Holycide, Bones of Minerva, Serafin Mendoza, Los Suaves, Barricada/Miss Octubre, Aeolian, Golgotha, Oopart, Messiah Nostrum i Metall Fort.

A més volem destacar del 2022 i tb sonen: Pölvora, Sakis Tolis, Su Ta Gar, Retador, Rancor, Vidres a la Sang, Municipal Waste i Crisix.
 

 

2022/12/27

ENTREVISTA A METALL FORT

 Com no haviem de parlar de nou amb els Metall Fort? Estan a punt de trau-re a la llum el seu nou EP a principis de Gener anomenat "Fantàstic". De la mà de Ramon i Jonathan ens conten cosetes sobre aquesta nova i molt interessant aventura que la banda de Barcelona agafa.

Sonen a Santuari: Somas Cure, Ciconia, Entrevista a Metall Fort, Metall Fort, Warcry, Oopart, Empire of Disease, Jimi Hendrix i Soziedad Alkoholika.

2022/12/25

PROGRAMA DEL 16 DE DESEMBRE

 Pengem aquest programa especial tal volta per diverses coses. Durada de dues hores i dividit per la primera d'elles comandat pel senyor More i la segon pel senyor Irlandés, motius laborals.

Arribem al final de l'any però com sempre diem les ganes a tope!

Sonen a Santuari:

Oopart, Sinaia, Corazones Eléctricos, Black Bomber, Sons Of Cult, La Revolución Del Mono, Brujería, DOI, Frakture, Wormed, Hamlet, 200 Stab Wounds, Angelus Apatrida, Disturbed, Noctem, In The Woods, Ronnie Romero, Nickelback, Leather i Green River


2022/12/12

ENTREVISTA A MESSIAH NOSTRUM + OOPART

Si, i encara que no és la primera volta que ho fem, en aquesta ocasió tenim la sort de parlar amb dues bandasses. Una d'Alacant, Messiah Nostrum, que amb el seu disc "From The Ashes" ens ha captivat, en directe podem dir que no decepcionen, si no que ho fan de 10. L'estil és Death Metal. Xarrem amb Javi, veus.

Per un altra banda, ens passem al ritme del Thrash Metal amb la formació jove de Barcelona, els Oopart, són extraordinaris, parlem amb ells del seu disc "Echoes Of The Shadhavar. Xarrem amb Joan (bateria) i Victor (guitarra).

A banda, sona a Santuari: Dawn of Extinction, Entrevista a Messiah Nostrum, Messiah Nostrum, Entrevista a Oopart, Oopart, Illusion, Metall Fort, Death & Legacy, Disturbed i Pölvora.

 


 


2022/12/03

PROGRAMA DEL 2 DE DESEMBRE

Com estavem comentant també al facebook, anem tancant l'any, ja encarem l'últim i ens esperen unes entrevistes molt guapes, i què dir? que nosaltres encantats!

Sonen a Santuari aquesta setmana:

Marea, Malditeria, Su Ta Gar, Vaire, Pölvora, Dr. Feelgood, Dekta, Messiah Nostrum, Retardor, Nuclear Assault, Municipal Waste, Revolting, In Flames, Candlemass i V.I.L.