2022/11/26

ENTREVISTA A NOCTEM

Que cracks són els valencians Noctem. No anem a descobrir-los ara ni de conya, simplement pensem que el recent últim disc publicat el 28 d'octubre i anomenat "Credo Certe Ne Cras" (traduït com "Crec amb certesa que no hi ha un demà") és la confirmació d'una bandassa completa.

Li fem l'entrevista al baixiste de la banda, Varu, ell ens conta moltes coses del present i futur inmediat d'aquesta formació impecable de death/black metal. Atmósfera bestial la que han aconseguit, enhorabona!

Sonen a Santuari: Su Ta Gar, Ardi Beltza, Skid Row, Under Cold Sun, Noctem, Entrevista amb Noctem, Noctem i Metall Fort.

 

2022/11/25

A LA GRAELLA DE QUATRE RADIOS VALENCIANES

Un altre any es tanca la programació de les emissores al nostre territori i Santuari estarà en quatre d'elles a banda de la ràdio local on s'emet des de 1999,
Ràdio Cocentaina. A casa nostra es publica el programa setmanal a les 19h.

Estem molt contents d'anunciar els horaris següents per a la temporada 2022-2023.

Ràdio Godella - Dimarts a les 23h

Ràdio Sol Albal - Dissabte a les 15h

Alzira Ràdio - Dissabte a les 19h

Ràdio l'Om de Picassent - Diumenge a les 23h.

Tot mitjançant la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

2022/11/20

ENTREVISTA A GOLGOTHA

Vicente Payà ens visita, ell és un exemple i un dels músics més relevants a la nostra escena. Xarrem amb ell per a endinsar-se al seu últim disc "Mors Diligentis" dels gran Golgotha, i clar tb de les altres bandes i projectes que el mallorquí du endavant. 

És un àlbum que a la primera escolta ja saps que és especial, i pas a pas vas descobrint un univers que avisem, si entres ja no ixes.

 
Sonen aquesta setmana a Santuari:
Desakato
Los Zigarros
Calibre Zero
Bones of Minerva
Unbounded Terror
Entrevista amb Vicente Payà
Golgotha
Bis·nte
Catalyst
Insomnium
Iron Maiden

 


 

2022/11/15

ENTREVISTA A AEOLIAN

Publiquem per Ivoox l'últim programa amb entrevista amb Raul Moran dels Aeolian, la banda de Mallorca que fa un any ja va passar per Santuari.

El 19 de novembre estaran a la Peter Rock de València junt a Trallery, Six Burning Knives i Gumo Testugo. Tots els detalls ho parlem amb Raul, guitarriste i compositor.

Bolaso!!!
 
A banda, sonen a Santuari: Los de Marras, Skaparapid, Gritando en Silencio, Indefinits, Aeolian, Entrevista amb Aeolian, Disillusion, Blindpoint i Trallery.



2022/11/05

ENTREVISTA A ALFREDO PIEDRAFITA (BARRICADA) I CHARLY DOMINGUEZ (LOS SUAVES)

Tenim a dos invitats de luxe en aquest programa, com són Alfredo Piedrafita de Barricada i Charly Domínguez de Los Suaves.

Van a estar els dos presents el pròxim 11 de novembre a la sala de València 16 Toneladas per al homenatge a les dos bandes mítiques, les quals estaran acompanyades per Pardaos i Animal Caliente.
 
Una nit per a gaudir del rock amb majúscules!!!
 
Sonen a Santuari:
Miss Octubre
Nomera
Entrevista a Alfredo Piedrafita
Barrricada
Entrevista a Charly Domínguez
Los Suaves