2022/04/28

PROGRAMA DE "SETMANA SANTA"

 En aquesta ocasió no tenim entrevista però el que no falta es bona música.

Sonen al programa, The Neptune Power Federation, UGE, Hardcore Superstar, Sagrat, Metall Fort, Tots Sants, Crisix, Municipal Waste, Meshuggah, Lamb of God amb Megadeth i Robert Rodrigo.

Moltes novetats actuals que no et pots perdre si vols estar actualitzat!


2022/04/14

ENTREVISTA A MANACORE

 Entrevistem a Miquel i Guillem, germans i protagonistes del projecte musical anomenat Manacore. Amb un disc formidable "Perduts a un Forat" és una aproximació a una fórmula diferent, alternativa i absolutament vàlida de crear música, escolta i sabràs per què.


2022/04/10

ENTREVISTA A SIX BURNING KNIVES

 Nova entrega de Santuari amb una entrevista a Noel, el cantant de la formació de Vila-Real, Six Burning Knives. Potència i tècnica es barretgen al grup per donar forma al seu últim disc "The Oath". Amb lletres obscures, és un discàs ple de melodies contundents.


2022/04/04

ENTREVISTA A TALAIOT

 Si el que et va és el metal de bona pasta amb una ambientació històrica molt important, escolta esta banda, els Talaiot. Venen de terres mallorquines i presenten un discàs anomenat Dos: Repressió i Revolta.

Amb el guitarriste, Bernat Parera, parlem en profunditat del que representa la música i el contingut d'un disc més que recomanable.



2022/04/01

ENTREVISTA A FLITTER

 Nova edició de Santuari, amb la entrevista Javi de Flitter, una banda que a nivell personal hem seguit des de sempre i que ha segut una debilitat nostra que arrastrem. Ens conta com estan en eixe procés de regravar temes històrics i com pot acavar tot això.