2022/02/25

ENTREVISTA A JOLLY JOKER

Què dir que s'haja dit ja sobre la banda valenciana Jolly Joker? Poc la veritat. No anem a descobrir a esta increible formació de hard rock / rock and roll que amb el seu recent estrenat LP "Loud & Proud" estan en boca de tot el mon. 

Són molts els adjectius i calificacions que té este disc, i encara no hem escoltat una mala crítica, i es que estem davant d'un dels discs de l'any, paraules majors.

Entrevista amb Lazy Lane, el cantant, frontman, que molt amablement ha acceptat la invitació de entrar a les portes del Santuari.



2022/02/18

ENTREVISTA A ALKAYATA

 Amb just el seu nou treball "La Plaga" en el mercat, la banda de Aspe (Alacant), ens obsequia amb una qüalitat ben important, amb eixe punk rock de sempre però que en aquesta ocasió han donat tocs més moderns. 

Lletres canyeres, protestant del que cal, no vas a quedar-te parat en cap moment. 

De la mà del seu guitarriste Kike, s'endinsem a profund per saber de la seua actualitat.


2022/02/15

ENTREVISTA A SIROLL

Una nova edició de Santuari que no et pots perdre, aquesta setmana passen per ací els catalans, Siroll. No necessiten presentació, saps que el que saben fer i si no ja estàs escoltant. 

Ja feia temps, que esta banda de bon metal, pur i fotut metal com diuen ells, voliem parlar i què millor que amb el cantant Jordi Gou.

Ens conten en primícia alguna coseta...


2022/02/07

ENTREVISTA A SAÜC

 De la mà de Ruben Peries, el guitarriste, lletriste i compositor de Saüc, fem aquesta entrevista amb moltíssimes ganes de endinsar-se al seu treball "Eterna". 

Cançons que mantenen una balança interessant entre lletres mitològiques i afers socials actuals. Els de Balaguer, Lleida han posat damunt de la taula molt complet i tot i que té aires clàssics ens ajuda perfectament a refrecar la nostra discografia.


2022/02/03

ENTREVISTA A APOLOGIA

Aquesta volta anem de la mà amb Pablo, cantant de Apologia per a conèixer "Eterna Tempesta", un LP molt currat, amb molta qüalitat, melòdic i un rock potent al mateix temps.

Tornen amb força els de Vila-Real, que de segur donen que parlar molt durant aquest any presentant el disc. Cantat en valencià, no trobaràs cap cançó que baixe el nivell.

 

 Esta vez vamos de la mano con Pablo, el cantante de Apologia para poner encima de la mesa "Eterna Tempesta" un LP muy currado, con mucha calidad, melódico y con un rock potente al mismo tiempo.

Vuelven con fuerza los de Vila-Real, que de seguro dan que hablar mucho durante este año presentando el disco. Cantado en valenciano, no vas a encontrar canción que baje el nivel.