2022/12/31

PROGRAMA FI D'ANY. ESPECIAL 2022

Altra volta arribem a la fi d l'any. 2022 ens ha segut benevolent a la ràdio, han segut 30 bandes les que han segut entrevistades. Per a nosaltres és el autèntic orgull de fer Santuari, dir ben alt que tants grups ens han visitat, grups que tots ells compleixen una màxima, ens molen!!!
Sempre diguem que és una passada tirar una maneta menuda per difondre LPs, Eps, senzills, concerts... el que siga, però donar la veu a qui en realitat importa, el MÚSIC.
Gràcies a les 30 bandes que ens han acompanyat enguany i a Ràdio Cocenntaina per fer-ho possible.
 
FELIÇ ANY NOU!
SALUT, CERVESA I ROCK!
 
Les 30 bandes són: Mordidha, Saüc, Apologia, Jolly Joker, Siroll, Alkayata, Obscure, Flitter, Talaiot, Six Burning Knives, Knives, Rosy Finch, Manacore, Brutal Thin, Sagrat, Sonotones, Diàspora, Grave Noise, Evil Impulse, Holycide, Bones of Minerva, Serafin Mendoza, Los Suaves, Barricada/Miss Octubre, Aeolian, Golgotha, Oopart, Messiah Nostrum i Metall Fort.

A més volem destacar del 2022 i tb sonen: Pölvora, Sakis Tolis, Su Ta Gar, Retador, Rancor, Vidres a la Sang, Municipal Waste i Crisix.
 

 

2022/12/27

ENTREVISTA A METALL FORT

 Com no haviem de parlar de nou amb els Metall Fort? Estan a punt de trau-re a la llum el seu nou EP a principis de Gener anomenat "Fantàstic". De la mà de Ramon i Jonathan ens conten cosetes sobre aquesta nova i molt interessant aventura que la banda de Barcelona agafa.

Sonen a Santuari: Somas Cure, Ciconia, Entrevista a Metall Fort, Metall Fort, Warcry, Oopart, Empire of Disease, Jimi Hendrix i Soziedad Alkoholika.

2022/12/25

PROGRAMA DEL 16 DE DESEMBRE

 Pengem aquest programa especial tal volta per diverses coses. Durada de dues hores i dividit per la primera d'elles comandat pel senyor More i la segon pel senyor Irlandés, motius laborals.

Arribem al final de l'any però com sempre diem les ganes a tope!

Sonen a Santuari:

Oopart, Sinaia, Corazones Eléctricos, Black Bomber, Sons Of Cult, La Revolución Del Mono, Brujería, DOI, Frakture, Wormed, Hamlet, 200 Stab Wounds, Angelus Apatrida, Disturbed, Noctem, In The Woods, Ronnie Romero, Nickelback, Leather i Green River


2022/12/12

ENTREVISTA A MESSIAH NOSTRUM + OOPART

Si, i encara que no és la primera volta que ho fem, en aquesta ocasió tenim la sort de parlar amb dues bandasses. Una d'Alacant, Messiah Nostrum, que amb el seu disc "From The Ashes" ens ha captivat, en directe podem dir que no decepcionen, si no que ho fan de 10. L'estil és Death Metal. Xarrem amb Javi, veus.

Per un altra banda, ens passem al ritme del Thrash Metal amb la formació jove de Barcelona, els Oopart, són extraordinaris, parlem amb ells del seu disc "Echoes Of The Shadhavar. Xarrem amb Joan (bateria) i Victor (guitarra).

A banda, sona a Santuari: Dawn of Extinction, Entrevista a Messiah Nostrum, Messiah Nostrum, Entrevista a Oopart, Oopart, Illusion, Metall Fort, Death & Legacy, Disturbed i Pölvora.

 


 


2022/12/03

PROGRAMA DEL 2 DE DESEMBRE

Com estavem comentant també al facebook, anem tancant l'any, ja encarem l'últim i ens esperen unes entrevistes molt guapes, i què dir? que nosaltres encantats!

Sonen a Santuari aquesta setmana:

Marea, Malditeria, Su Ta Gar, Vaire, Pölvora, Dr. Feelgood, Dekta, Messiah Nostrum, Retardor, Nuclear Assault, Municipal Waste, Revolting, In Flames, Candlemass i V.I.L.


2022/11/26

ENTREVISTA A NOCTEM

Que cracks són els valencians Noctem. No anem a descobrir-los ara ni de conya, simplement pensem que el recent últim disc publicat el 28 d'octubre i anomenat "Credo Certe Ne Cras" (traduït com "Crec amb certesa que no hi ha un demà") és la confirmació d'una bandassa completa.

Li fem l'entrevista al baixiste de la banda, Varu, ell ens conta moltes coses del present i futur inmediat d'aquesta formació impecable de death/black metal. Atmósfera bestial la que han aconseguit, enhorabona!

Sonen a Santuari: Su Ta Gar, Ardi Beltza, Skid Row, Under Cold Sun, Noctem, Entrevista amb Noctem, Noctem i Metall Fort.

 

2022/11/25

A LA GRAELLA DE QUATRE RADIOS VALENCIANES

Un altre any es tanca la programació de les emissores al nostre territori i Santuari estarà en quatre d'elles a banda de la ràdio local on s'emet des de 1999,
Ràdio Cocentaina. A casa nostra es publica el programa setmanal a les 19h.

Estem molt contents d'anunciar els horaris següents per a la temporada 2022-2023.

Ràdio Godella - Dimarts a les 23h

Ràdio Sol Albal - Dissabte a les 15h

Alzira Ràdio - Dissabte a les 19h

Ràdio l'Om de Picassent - Diumenge a les 23h.

Tot mitjançant la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

2022/11/20

ENTREVISTA A GOLGOTHA

Vicente Payà ens visita, ell és un exemple i un dels músics més relevants a la nostra escena. Xarrem amb ell per a endinsar-se al seu últim disc "Mors Diligentis" dels gran Golgotha, i clar tb de les altres bandes i projectes que el mallorquí du endavant. 

És un àlbum que a la primera escolta ja saps que és especial, i pas a pas vas descobrint un univers que avisem, si entres ja no ixes.

 
Sonen aquesta setmana a Santuari:
Desakato
Los Zigarros
Calibre Zero
Bones of Minerva
Unbounded Terror
Entrevista amb Vicente Payà
Golgotha
Bis·nte
Catalyst
Insomnium
Iron Maiden

 


 

2022/11/15

ENTREVISTA A AEOLIAN

Publiquem per Ivoox l'últim programa amb entrevista amb Raul Moran dels Aeolian, la banda de Mallorca que fa un any ja va passar per Santuari.

El 19 de novembre estaran a la Peter Rock de València junt a Trallery, Six Burning Knives i Gumo Testugo. Tots els detalls ho parlem amb Raul, guitarriste i compositor.

Bolaso!!!
 
A banda, sonen a Santuari: Los de Marras, Skaparapid, Gritando en Silencio, Indefinits, Aeolian, Entrevista amb Aeolian, Disillusion, Blindpoint i Trallery.



2022/11/05

ENTREVISTA A ALFREDO PIEDRAFITA (BARRICADA) I CHARLY DOMINGUEZ (LOS SUAVES)

Tenim a dos invitats de luxe en aquest programa, com són Alfredo Piedrafita de Barricada i Charly Domínguez de Los Suaves.

Van a estar els dos presents el pròxim 11 de novembre a la sala de València 16 Toneladas per al homenatge a les dos bandes mítiques, les quals estaran acompanyades per Pardaos i Animal Caliente.
 
Una nit per a gaudir del rock amb majúscules!!!
 
Sonen a Santuari:
Miss Octubre
Nomera
Entrevista a Alfredo Piedrafita
Barrricada
Entrevista a Charly Domínguez
Los Suaves
 


2022/10/29

PROGRAMA 28 D'OCTUBRE

Un altre any i passem molt ràpid, estem davant la Fira de Cocentaina i des de Santuari t'oferim 60 minuts de novetats, bandes que toquen a terres valencianes i demés concerts a sales, alguna burrada també... es a dir Santuari.

Bona Fira!

Sonen a Santuari: 

Rosy Finch

Mart

Hora Zulú

Faneka Brava

Jolly Joker

Golgotha

Aeolian

Unbounded Terror

Architects i Reabilitator.


2022/10/23

ENTREVISTA A BONES OF MINERVA

Moltes coses positives estan rebent en aquestes setmanes les Bones of Minerva després de publicar recentment el segon disc "Embers". A Santuari parlem amb Ruth O'Leary, guitarrista de la formació de Madrid. Onze temes bestials que ens han bolat el cap. Parlem del procés de gravació, els temes, els concerts, i moltes més coses al programa. No se'n passem al dir que és un dels discs de l'any

Actuen el proper 28 d'Octubre al pub Terra de Castelló amb Rosy Finch, espectacular!                        




Sonen a Santuari a banda: A.N.I.M.A.L, The Lizards, Gayola, Noctem, Bones of Minerva, Sixxs, Centinex i Darmage.


2022/10/15

PROGRAMA DEL 14 D'OCTUBRE

Anem avant en aquesta temporada, ja uns quants programes des de 1999... però aquest com qualsevol amb més il.lusió que mai, amb ganes de passar un ratet a gust i bona música.

Ens acompanyen aquesta setmana:

The Dead Daisies

Alter Bridge

Bones of Minerva

Huts

Paradise Lost

Knibal

V.I.L

D.A.D

Acephalix

Platero y Tu

Lamb of God



2022/10/08

PROGRAMA DEL 7 D'OCTUBRE

Anem endavant intentant oferint un abanic el més ampli possible de la actual escena estatal, la qual es molt rica en bandes i propostes musicals.

Aquesta setmana sona a Santuari:

Narco

Agoraphobia

Danko Jones

Itaca Band

Luminaria

Noctämbuls

Retardor

Vidres a la Sang

Messiah Nostrum

Ska-P

2022/10/02

ENTREVISTA A EVIL IMPULSE

 No és cap notícia el dir que a Santuari ens encanta la banda de Ciudad Real, Evil Impulse. Torna a passar pel programa Antonio Ramirez, el cantant de la formació per a parlar del nou single "Manifest" que ens ha impressionat. 


2022/09/30

ENTREVISTA A SERAFIN MENDOZA

 Quan es diu que és un autèntic honor o plaer, no sabem si sempre és així, peró vos podem garantir que aquesta entrevista ho és per al More i l'Irlandés, entrevistar a Serafin Mendoza, una institució en el heavy valencià i estatal clar que sí. "A Través del Tiempo" així es diu el seu disc personal i que vos recomanem!!!

Sonen a Santuari:

Megadeth

Stratovarius

Entrevista a Serafin Mendoza

Serafin Mendoza

Trallery

Heart Attack

Amon Amarth




2022/09/25

ENTREVISTA A HOLYCIDE

 Ha passat per Santuari Salva Esteban, el formidable guitarriste d'una banda ja referent a l'escena Thrash a la península. Estem parlant de la formació de Madrid, Holycide. En anem a centrar amb el seu disc Fist to Face, publicat en 2020 i que ara després de tota la tormenta de la pandàmia pot mostrar-se com cal, un discàs.

 

2022/09/15

PROGRAMA DEL 9 DE SETEMBRE

Continuem obrint la temporada 2022-2023 amb el segon programa amb un fum de música i informació de concerts de sales. Els de sempre, More i el Irlandés condueixen aquesta bojeria anomenada Santuari.

Sonen a Santuari:

Whisky Caravan, Talaiot, Amon Amarth, Tropa do Carallo, Fuego de Mortero, Blind Guardian, Six Mika, Tankard, Golgotha, Rancor, Rosy Finch i Ozzy Osbourne.


2022/09/03

PROGRAMA DEL 2 DE SETEMBRE - PRIMER PROGRAMA DE LA TEMPORADA 2022-2023

24 anys des que vam començar, temporada nova, amb moltíssimes ganes de continuar difonent el millor que sabem el rock i metal amb Radio Cocentaina, gràcies per continuar confiant amb Santuari 🙂

 
Atenció realment a com venen Setembre i Octubre al que refereix concerts al nostre territori a les sales, si a les sales, no tot ha de ser festivals 😉
 
Sonen a Santuari:
Inglorious
Rage
Evil Seeds
Holycide
Megadeth
Serafin Mendoza
Rotting Christ
Meei
Paradise Lost
 
 

2022/08/28

ESPECIAL 100% FRANÇA

 

Un especial que fem pensant amb la quantitat i la qualitat que ens ve des de França, ja teniem ganes d'encarar aquest programa d'un país que ens ve amb una oferta que et recomanem!
 
 




2022/08/24

ESPECIAL POST LEYENDAS DEL ROCK 2022

Amb unes setmanes ja passades, fem un recordatori del que va suposar els quatre dies que van agarrar el Leyendas del Rock edició 2022, no pot ser altra que la edició després de la pandèmia. 60 minuts on xarrem i opinem de tot allò que ens mereix recalcar. En resum, un festival amb molta qualitat i punts forts, i alguns poquets per a millorar.

Sonen a Santu:
Overkill
Testament
Vended
Angelus Apatrida
Suffocation
Gotthard
Ensiferum
California Condor
Ktulu
Opeth
 
 

2022/07/30

ESPECIAL LEYENDAS DEL ROCK 2022 - ENTREVISTA A CARLOS PRATS

Ara si que si, quantes ganes teniem de dir-ho però ja tenim ahi el Leyendas del Rock. de Villena.. i la sort també de comptar amb Carlos Prats, jefe de premsa del Leyendas que està en aquest programa un ratet amb nosaltres per contar-nos l'última noticía i valoracions d'aquesta edició.

 LEYENDAS DEL ROCK WEB

 

Programa 100% per al Leyendas i recorda pillem dos setmanes de vacances, tornem la tercera setmana de Agost amb un programa tb 100% Leyendas però crònica del viscut i la quarta especial bandes de França.

2022/07/22

PROGRAMA DEL 22 DE JULIOL

Penúltim programa de la temporada sense comptar amb els especials d'Agost. Esperem que et done un poc de frescor 😉

Sonen a Santu:
 
Curly Mane
Red Hot Chili Peppers
Alter Bridge
Gola de Llop
Bazka
Ardi Beltza
NueveConDiez
Alestorm
Las Sexpeares
Dormanth

2022/07/18

PROGRAMA DEL 15 DE JULIOL

Ja estem ací de nou amb una menuda crònica inclosa al Rock Arena que va tindre lloc a San Fulgencio i que vam gaudir i ens ho vam deixar tot. També continuem parlant-vos del Leyendas del Rock que cada volta està més a prop

Sonen a Santuari:
Vaire
Insolentes
Jolly Joker
Porno Graphic Messiah
Morphium
Between The Frost
Mors Principium Est
Stratovarius
Powerwolf
Reincidentes
 

 

2022/07/12

ENTREVISTA A DIÀSPORA

 Amb el formidable cantant anomenat Bernat Conca de la banda de Xàbia, Diàspora, fem aquesta entrevista que esperem que puga servir per a conèixer una nova banda amb un present i futur brutal que segur et mola. Ens presenten el seu primer llarga durada "Despertar o Morir".

2022/07/04

PROGRAMA DEL 1 DE JULIOL

Per fi ja tenim el últim programa, el del divendres 1 de Juliol i mireu que vos hem preparat!

 
Sonen en aquesta ocasió:
 
Six Burning Knives
Feral
Epica
Perpetual Night
Jolly Joker
Ozzy Osbourne
The Broken Horizon 
Act of God
Heart Attack
Uhe i Pau Donés
Kreator
Grape Short
Bleed From Within
Transfer

 

2022/06/26

PROGRAMA DEL 17 DE JUNY

 Afegim l'últim programa que va sonar el 17 de Juny on repassem l'actualitat, parlem de festis i passem un bon ratet

Sonen a Santu:

Hora Zulú
Fito y Fitipaldis
Flitter
4 Bajo Zero
Blind Guardian
Ráncor
Opeth
Secta
Heart Attack
Pölvora
Malevolence
Samarithan
 

  

2022/06/23

ENTREVISTA A GRAVE NOISE

 La banda excelent de Castella Lleó, Grave Noise, ens estava picant molt de saber més d'ells i mitjançant una entrevista gaudir d'un bon ratet. És amb el guitarriste Edu, amb qui parlem per endinsar-nos en el seu últim disc "Roots of Damnation".

 


2022/06/12

ENTREVISTA A BRUTAL THIN

 "Hacia nos lleven los demonios" és últim treball de la banda de Algerciras, Brutal Thin. Estem parlant d'un curta durada amb 4 canyonades increibles que ens ha deixat amb la boca oberta. Xarrem aquesta vegada amb Viktor el seu cantant.

ENTREVISTA A SONOTONES

 Amb els Sonotones tenim ja una història llargueta d'anar darrere d'ells escoltant tot allò que fan que sempre es interessant. La banda de Madrid va traure el seu nou disc "IX" i estem contentíssims de poder parlar amb ells. Te'ls recomanem ara i sempre.


2022/06/05

ESPECIAL 100% ALACANT

 Com bé diu el nom del programa, aquest va amb totes formacions de la província de Alacant. Que bo!!!


Another You

Aspencat

Smoking Souls

Ricky Diamond

Alkayata

Badana

Brotherhood of Wolves

Drueida

V.I.L

Rosy Finch

Halo Metal Band

Osezno 

 

2022/06/04

ENTREVISTA A METALL FORT

 Que grans que són, els de Barcelona, Metall Fort ens han captivat amb la seua música amb una base d'experiència però també tant fresca amb eixe metal i thrash que ja et dic... ens encanten!!!

Xarrem amb Ramon (Guitarriste) i Jonathan (Cantant) del seu disc homònim.

 Santuari recomana 100% els Metall Fort!


2022/05/27

PROGRAMA DEL 6 DE MAIG

Vos presentem aquest programa amb novetats del moment i com sempre amb la base de passar una bona estona i gaudir del rock i del metal:

Sonen a Santuari:

Xavi Sarrià
Uoho
Konsumo Respeto
Barracüda
Kirk Hammet
Carry
Metall Fort
Equilibrium
Lunavieja
Horizon
Rammstein
Sakis Tolis
Demonical
Grave Noise
 
 

2022/05/22

ENTREVISTA A MIREIA PORTO DE ROSY FINCH

Rosy Finch és una banda que seguim de prop desde fa temps i hem tingut la sort de poder xarrar amb Mireia Porto, cantant i guitarrista per a actualitzar-nos i conèixer més de la banda d'Alacant de grunge i rock alternatiu.

Parlem com no podria ser d'altra forma del seu discàs "Scarlet". Música de la bona, amb Rosy Finch.

 


2022/05/13

ENTREVISTA A SAGRAT

 Quanta gana e ilusió ens feia parlar amb els Sagrat, més concretament amb Juan Carlos Benlloch , Nano, el cantant de la banda, formació de Gandia (tb de Albat i Dènia) formada al 1988-1989. "Legado Sagrado" es un treball molt esperat.

Al 2015 pareixia que la banda havia dit adeu, pero la uns anys han tornat han temes antics, remasteritzats, tots ells del 89 al 93.

Ací tens als "Helloween de la Safor" :)

2022/04/28

PROGRAMA DE "SETMANA SANTA"

 En aquesta ocasió no tenim entrevista però el que no falta es bona música.

Sonen al programa, The Neptune Power Federation, UGE, Hardcore Superstar, Sagrat, Metall Fort, Tots Sants, Crisix, Municipal Waste, Meshuggah, Lamb of God amb Megadeth i Robert Rodrigo.

Moltes novetats actuals que no et pots perdre si vols estar actualitzat!


2022/04/14

ENTREVISTA A MANACORE

 Entrevistem a Miquel i Guillem, germans i protagonistes del projecte musical anomenat Manacore. Amb un disc formidable "Perduts a un Forat" és una aproximació a una fórmula diferent, alternativa i absolutament vàlida de crear música, escolta i sabràs per què.


2022/04/10

ENTREVISTA A SIX BURNING KNIVES

 Nova entrega de Santuari amb una entrevista a Noel, el cantant de la formació de Vila-Real, Six Burning Knives. Potència i tècnica es barretgen al grup per donar forma al seu últim disc "The Oath". Amb lletres obscures, és un discàs ple de melodies contundents.


2022/04/04

ENTREVISTA A TALAIOT

 Si el que et va és el metal de bona pasta amb una ambientació històrica molt important, escolta esta banda, els Talaiot. Venen de terres mallorquines i presenten un discàs anomenat Dos: Repressió i Revolta.

Amb el guitarriste, Bernat Parera, parlem en profunditat del que representa la música i el contingut d'un disc més que recomanable.



2022/04/01

ENTREVISTA A FLITTER

 Nova edició de Santuari, amb la entrevista Javi de Flitter, una banda que a nivell personal hem seguit des de sempre i que ha segut una debilitat nostra que arrastrem. Ens conta com estan en eixe procés de regravar temes històrics i com pot acavar tot això.

2022/03/12

ENTREVISTA A KNIVES

 Autèntica sorpresa i una alegria brutal haver topat amb els Knives, una banda possiblement impossible de qüalificar perquè barregen molts estils i et presenten música potent i a la volta ambiental que no vas a poder deixar de costat.

Van publicar un discàs, el "Collapse" i aquest programa parlem amb ells.

Recorda que pots subscriuret al Ivoox gratuitament i gaudir de tots el programes de Santuari

Subscripció Santuari a Ivoox

 

2022/03/04

ENTREVISTA A OBSCURE

 Els del Catadau, Llombai i Alfarp, els Obscure, banda interessant a més no poder de Death Metal, ens van impressionar amb el disc "Darkness Must Prevail". Entrevista amb la missió que conegues i els dones una oportunitat per a enganxar-te. Amb Rafa i Voris entrem en matèria.

 


 

2022/02/25

ENTREVISTA A JOLLY JOKER

Què dir que s'haja dit ja sobre la banda valenciana Jolly Joker? Poc la veritat. No anem a descobrir a esta increible formació de hard rock / rock and roll que amb el seu recent estrenat LP "Loud & Proud" estan en boca de tot el mon. 

Són molts els adjectius i calificacions que té este disc, i encara no hem escoltat una mala crítica, i es que estem davant d'un dels discs de l'any, paraules majors.

Entrevista amb Lazy Lane, el cantant, frontman, que molt amablement ha acceptat la invitació de entrar a les portes del Santuari.



2022/02/18

ENTREVISTA A ALKAYATA

 Amb just el seu nou treball "La Plaga" en el mercat, la banda de Aspe (Alacant), ens obsequia amb una qüalitat ben important, amb eixe punk rock de sempre però que en aquesta ocasió han donat tocs més moderns. 

Lletres canyeres, protestant del que cal, no vas a quedar-te parat en cap moment. 

De la mà del seu guitarriste Kike, s'endinsem a profund per saber de la seua actualitat.


2022/02/15

ENTREVISTA A SIROLL

Una nova edició de Santuari que no et pots perdre, aquesta setmana passen per ací els catalans, Siroll. No necessiten presentació, saps que el que saben fer i si no ja estàs escoltant. 

Ja feia temps, que esta banda de bon metal, pur i fotut metal com diuen ells, voliem parlar i què millor que amb el cantant Jordi Gou.

Ens conten en primícia alguna coseta...


2022/02/07

ENTREVISTA A SAÜC

 De la mà de Ruben Peries, el guitarriste, lletriste i compositor de Saüc, fem aquesta entrevista amb moltíssimes ganes de endinsar-se al seu treball "Eterna". 

Cançons que mantenen una balança interessant entre lletres mitològiques i afers socials actuals. Els de Balaguer, Lleida han posat damunt de la taula molt complet i tot i que té aires clàssics ens ajuda perfectament a refrecar la nostra discografia.


2022/02/03

ENTREVISTA A APOLOGIA

Aquesta volta anem de la mà amb Pablo, cantant de Apologia per a conèixer "Eterna Tempesta", un LP molt currat, amb molta qüalitat, melòdic i un rock potent al mateix temps.

Tornen amb força els de Vila-Real, que de segur donen que parlar molt durant aquest any presentant el disc. Cantat en valencià, no trobaràs cap cançó que baixe el nivell.

 

 Esta vez vamos de la mano con Pablo, el cantante de Apologia para poner encima de la mesa "Eterna Tempesta" un LP muy currado, con mucha calidad, melódico y con un rock potente al mismo tiempo.

Vuelven con fuerza los de Vila-Real, que de seguro dan que hablar mucho durante este año presentando el disco. Cantado en valenciano, no vas a encontrar canción que baje el nivel.





2022/01/23

ENTREVISTA A MORDHIDA

 El primer programa del 2022 viene bajo el brazo con una entrevista más que interesante, hablamos con Manuel Grande, el cantante de Mordhida, banda madrileña de Thrash Metal con proyecto potente y que en los últimos meses ha estado en boca de todo el mundo.

Su propuesta es "The Idiotic Principle", un disco donde no hay tema que baje de un listón de riffs rápidos, con una base rítmica que no permite parar de mover la cabeza y con una voz rasgada que nos acompaña a través de una experiencia que no vas a dejar de lado.




2022/01/12

RESUMEN DEL 2021

 No pasará a ser un gran año para la humanidad, pero a lo que se refiere a Santuari, es uno de los más prolíficos en entrevistas y crónicas de conciertos. Además se han publicado auténticos discazos que repasamos durante más de cuatro horas.

Nos han dejado este año músicos muy importantes para nosotros como Mart y Boni entre muchos otros. Nuestro recuerdo para todos ellos.


2022/01/09

ESPECIAL MART Y ESTIRPE

En 2021 nos dejó Manuel Ángel Mart, un músico inspirador y lleno de mensaje que a lo largo de su banda de siempre, Estirpe, nos dejó un legado para siempre.

Mart nos dejó muy pronto, su camino debería de haber sido mucho más largo, una pérdida que en Santuari hemos sentido, pues a nivel personal pudimos apreciar su música en directo desde su gira presentando su primer disco "Idolos de Papel".

Con humildad y mucha ilusión hemos preparado este repaso, este viaje con el, con Estirpe, a lo largo de su carrera hasta llegar hasta su disco póstumo, "Tierra y Fe".

Gracias Mart.


2022/01/08

SANTUARI 17 DE DICIEMBRE DE 2021 - ENTREVISTA A GUACHI DE BRUTAL THIN

¿Qué decir de esta entrevista a Guachi (guitarrista)? Pues recibir información y toda la buena vibración de esta banda crucial en el metal estatal. Desde Algeciras reventaron el mercado y es que han pasado ya 30 años desde que nació Brutal Thin.

Lo celebran con la publicación del recopilatorio "30 años en Bruto".